Kommentti: Menetetty yhteys - Teinilabra - Markkinointi&Mainonta


ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

Teinilabra

Kommentti: Menetetty yhteys

5
Olen online, olen siis olemassa.

Muistan tositarinan 80-luvun lopun varsinaissuomalaisesta pikkukaupungista. Perinnön saanut parikymppinen mies meni pitkälle lounaalle paikalliseen kuppilaan, vaikka hänen olisi tullut odottaa kotonaan tärkeäksi kokemaansa puhelua.

Perintörahoilla haaste oli ratkaistavissa. Hän jätti puhelinvastaajaansa tiedon ravintolan puhelinnumerosta. Ravintolahenkilökunnan hän palkkasi vetämään lankapuhelimen omaan pöytäänsä. Operaatio edellytti 50 metrin jatkopiuhan hankkimista, sillä asiakas ei tyytynyt istumaan koko iltaa vain yhdessä pöydässä.


--> Juttu jatkuu
Juttu jatkuu

Hyvä vierailija!

Marmain arkisto on vain rekisteröityneiden käytettävissä.
"Voit kirjautua palveluun tästä."
Mikäli sinulla ei ole tunnusta Talentumin palveluihin, voit myös rekisteröityä maksutta yllä olevasta linkistä.

5

5 kommenttia

23.2.2012 9:45
Muistan elävästi kuinka aihetta puitiin 90-luvun loppupuoliskolla. Sittemmin kiinnostus aiheeseen lopahti - liekö loppuun kaluttu luu...
23.2.2012 9:45
Taas käsittämätön tuhnu. Mikä ihme näiden juttujen tarkoitus on? Eikö Enala keksi mitään muuta tapaa nolata itseään? Miten olisi vaikka munasillaan markettiin?
23.2.2012 10:46
Elisa, avaatko ladun?
23.2.2012 16:28
Joo tosiaan, alkaa vtuttaa että urpot nimimerkin takaa vttuilee, nyt ne munat esiin ja sinne markettiin. Oli Juusolla sanottavaa tai ei mutta toi on aivan ttun noloa käydä lätisemässä perästä päin. Juuso kirjoittaa omalla naamalla ja minusta siinä on munaa.

Perkele. Meni hermot.
27.2.2012 10:39
AAKOO, eikö se, että omalla nimellä kirjoittamisessa on mielestäsi munaa, pidä sisällään juuri sen, että altistuu kritiikille. Vai miksi siinä niin kovasti on munaa? Tässä palvelussa hyväksytään nimimerkillä kirjoittaminen, joten vaihda palvelua, jos ei kelpaa. Enalan kirjoitukset ovat todellakin sisällöltään niin heppoista löpinää, että niillä saa osakseen ainoastaan ansaittua kritiikkiä.
Kommentoi
Lähettämällä kommentin hyväksyt säännöt.
Kaikki viestit tarkistetaan ennen hyväksymistä