Mainonta

Irmeli Salo 23.9. 11:21

Mainostoimistot odottavat nousua kieli pitkällä

Colourbox
Mainostoimistojen syksy koitti kirkkaana.

Mainostajien ilmoittamat markkinointiviestinnän investoinnit lupaavat valoisia aikoja mainostoimistoille.

Tuoreen, mainostajien markkinointiviestinnän investointiaikeita peilaavan Mainosbarometrin luvut ovat paremmat kuin vuosiin. Tämä tietää hyviä aikoja myös mainostoimistoille, joilla on pitkästä aikaa taas mahdollisuus kasvaa ja palkata uusi osaajia.

M&M:n mainostoimistojen suhdannekatsauksessa oman toimistonsa tilannetta valottavat Hasan & Partnersin konsernijohtaja Eka Ruola, toimitusjohtajat Miska Rajasuo Bob the Robotista, Sami Tikkanen TBWA\Helsingistä, Jari Aalto-Setälä SEK:istä, Marko Edfelt Satumaa Family Busineksesta sekä Mirum Agencyn toimitusjohtaja ja Euroopan aluejohtaja Markus Hakala.

Mainostoimistot haluavat kuitenkin pitää yllä ja vauhdittaa myönteistä kehitystä ja markkinoivat nyt myös itseään. Hasan & Partners tekee yhteistyötä lontoolaisen PR-toimiston kanssa.

Jari Aalto-Setälä sanoo SEK:in luopuneen "hyvää ei tarvitse mainostaa" -ajattelusta, vaan ryhtyy markkinoimaan toimistoa omissa, ansaituissa ja maksetuissa kanavissa. Mirum Agency järjestää myös tapahtumia ajankohtaisista asioista.

Lue lisää Markkinointi&Mainonnan numerosta 16/2016.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö