Viestintä

Irmeli Salo 2.12.2016 06:58 päivitetty 2.12.2016 15:19

Viestinnästä tuli kasvubisnes

Arttu Laitala
”Syntyy lumipalloefekti. Kun asiakas kasvaa, mekin kasvamme”, viestintätoimisto Ahjon Heini Hirvonen (oikealla) sanoo. Vierellä Anne Räsänen.

Viestinnän arvon kasvu kasvattaa viestintätoimistoja, jotka lupaavat viestinnän ratkaisevan kaiken.

Suomen suurin viestintätoimisto Miltton on kasvanut lähes 200-henkiseksi. Ellun Kanat on kolmena viime vuotena kolminkertaistanut myyntikatteensa. Uusia viestintätoimistoja syntyy ja mainostoimistot ostavat viestintätoimistoja.

Yritysviestinnän ammattilaisten yhdistyksen, ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin sanoo, että viestintäbuumissa nousee vahvasti esille se, että yritykset ja muut organisaatiot ymmärtävät viestinnän arvon.

Viestinnän arvoa ja merkitystä kasvattavat muun muassa erilaiset kriisit ja se, että viestintätoimistot tarjoavat uudenlaisia keinoja lähestyä ja tavoittaa kohderyhmiä.

Viestintätoimistot pyrkivät asiakkaidensa iholle strategisiksi kumppaneiksi. Mutta lupaavatko ne jo liikoja? Kasvun kääntöpuolella lymyävät hypeuhka, suuret lupaukset ja hintakilpailu.

Lue lisää perjantaina 2. joulukuuta ilmestyneestä Markkinointi&Mainonnasta. Koko juttu ja lehti löytyvät myös Summasta. Juttuun jäänyt virheellinen taulukko on oikaistuna täällä.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.