Vuoden Toimisto

Ville Perttula 13.2. 07:01

Vuoden Toimisto -tutkimus sukeltaa asiakkaiden ajatuksiin — "Kun laatu paranee, tyytyväisyys kasvaa"

Petteri Paalasmaa
Tutkimus- ja strategiatoimisto Regin tuoreen toimitusjohtajan Pia Grahnin ja toimiston perustajan Robert Skölfmanin mukaan asiakastyytyväisyys vie yritystä eteenpäin.

Årets Byrå eli Vuoden Toimisto -tutkimus tehtiin Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

Ruotsissa Årets Byrå on kiinteä osa markkinointi-, mainos- ja viestintäalan yritysten vuotta. Regin tuoreen toimitusjohtajan Pia Grahnin mukaan tutkimuksen tulokset saavat paljon tilaa mediassa joka vuosi. Ruotsissa tutkimuksen viiteryhmään kuuluu 180 toimistoa, joista noin 100 ostaa tutkimusraportin.

”Se, että toimisto saa nimensä 
parhaiden joukkoon, on toimistoille ilon aihe joka vuosi”, Grahn kertoo.

Tutkimuksen taustalla on tarve selvittää, mitä asiakkaat oikeasti ajattelevat. Tutkimuksen kehittäjän Robert Skölfmanin mukaan asiakkaiden tyytyväisyys kertoo yrityksestä paljon. Årets Byrå on tehnyt asiakastyytyväisyysindeksistä käsitteen Ruotsissa.

”Kun aloimme tehdä tutkimusta 2000-luvun alussa, Ruotsissa ei kiinnitetty huomiota asiakastyytyväisyyteen”, Skölfman toteaa.

Grahn sanoo, että tutkimuksen tarkoitus on paljastaa kipukohtien lisäksi hyvin hoidetut osa-alueet.

”Saat ensikäden tietoa siitä, mitä teet oikein ja mitä väärin. Asiakkaat kertovat, mikä toimii ja mikä ei.”

Skölfman tiivistää: ”Kun laatu paranee, tyytyväisyys kasvaa. Tämän myötä asiakassuhteiden kesto pitenee, ja asiakkaat voivat jopa suositella toimistoa eteenpäin.”

Lue koko artikkeli tuoreesta Markkinointi&Mainonta-lehdestä.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.