Äänestys

M&M 2.12.2016 09:07 päivitetty 7.12.2016 13:01

Äänesi on tärkeä! Mikä oli marraskuun paras aikkarimainos?

Colourbox

Kuukauden aikkarimainos -kilpailussa äänestysvuorossa ovat marraskuun mainokset. Äänestä parasta, mutta muista perustella äänesi.

Aikakausmedian ja Markkinointi&Mainonnan Kuukauden aikkarimainos -kilpailussa ovat nyt vuorossa marraskuun parhaat aikakauslehtimainokset.

Aikakausmedian esiraati valitsi kilpailun shortlistan kuukauden aikana suomalaisissa aikakauslehdissä ilmestyneistä mainoksista. Viiden parhaan joukkoon pääsivät Pauligin Tom of Finland -joulukahvin mainos, Helsingin kaupungin kohuakin herättänyt Kotiväkivalta-mainos, Lumenen Lähde, Tikkurilan Sävylupaus sekä Oikotien Kun aika on.

Äänestä parasta aikakauslehtimainosta. Perustele myös valintasi tämän jutun alla kommenteissa. Muista mainita kommentissasi, mitä mainosta äänestit. Parhaat perustelut pääsevät lehteen!

Kuukauden aikkarimainos -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin hyvää aikakauslehtimainontaa ja inspiroida sen tekijöitä. Kilpailun parhaat mainokset kootaan vuosittain Vuoden aikkarimainokset –julkaisuun. Kilpailua on järjestetty jo vuodesta 2008.

Kisan kolme parasta julkistetaan myöhemmin Markkinointi&Mainonta-lehdessä ja verkossa.