Palkinnot

M&M 19.10.2016 08:39

ADC*E palkitsi 358:n, Bondin ja Zeeland Familyn

Kuvakaappaus

Barcelonassa järjestetyssä palkintogaalassa jaettiin kolme kunniamainintaa suomalaistöille.

Eurooppalainen muotoiluun ja mainontaan erikoistunut Art Director's Club of Europe -kilpailu on jakanut tunnustuksia myös suomalaistöille.

Kunniamaininnalla palkitut mainostoimistot ovat 358, Zeeland Family ja Bond Creative Agency.

Mainostoimisto 358:n ansioitunut työ oli HSL:lle suunniteltu kampanja "Track to the Future - A Talk Show on Wheels". Suomeksi kampanja tunnetaan nimellä "Matkalla tulevaisuuteen". Työ sai kunniamaininnan Film & Radio -kategorian tv-mainosten sarjassa.

Zeeland Family taas palkittiin Print & Outdoor -kategoriassa julistemainonnan sarjassa Bodybuilding Clubille suunnitellusta "Bodybuilding Club / Tank tops" -kampanjasta.

Bond taas sai tunnustuksen Design & Craft -kategorian yritysbrändit-sarjassa Helsingin kaupunginorkesterin uudelleenbrändäyksestä.

Kilpailu järjestettiin tänä vuonna Barcelonassa ja palkinnot jaettiin 15. lokakuuta. Kaikkiin voittajiin voi tutustua kilpailun verkkosivuilla.

Kaikkiaan 25. kertaa luovan alan parhaimmistoa palkinneen ADC*E:n tuomaristossa istui myös suomalaisosaamista: AD Anu Lehto, Kuudennen Kerroksen luova johtaja Piëtke Visser ja Bob the Robotin luova johtaja Jannis Mavrostomos.

Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestön Grafian Vuoden Huiput liittyi Art Directors Club of Europen jäseneksi vuonna 2013. Yhteistyön myötä ADC*E-tuomaristoon on vuosittain valittu suomalaista osaamista. Kaikki Vuoden Huipuissa shortlistatut työt voivat osallistua kilpailuun.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.