Yt-neuvottelut

M&M 24.2.2016 13:55 päivitetty 3.3.2016 15:39

Alma Media aloittaa yt-neuvottelut - koskevat Kauppalehden, Talouselämän, M&M:n ja muiden lehtien toimituksia

Alma Median ja Talentumin logot.

Käynnistyvät yt-neuvottelut eivät vaikuta Kauppalehden ja Talentumin tuotteisiin.

Alma Media aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Kauppalehti Oy:ssä.

Neuvottelujen piirissä ovat yhtiön toimitukset ja mediamyynnit tukitoimintoineen sisältäen Kauppalehti Oy:n palvelukseen Talentumista liikkeenluovutuksella siirtyneet henkilöt, yhteensä noin 230 henkilöä.

Alustavan suunnitelman mukaan henkilökunnan määrää saattaa vähentyä enimmillään 35 henkilötyövuodella.

Talentumista Kauppalehteen siirtyi 170 työntekijää 1. helmikuuta alkaen.

Alma Median ja Talentumin yhdistymissuunnitelman mukaisesti Talentumin liiketoiminnot ja Alma Median Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikön liiketoiminnot tullaan yhdistämään yhdeksi liiketoimintayksiköksi vuoden 2016 aikana. Uuden yksikön nimeksi on aiemmin valittu Alma Talent.

Yt-neuvottelujen myötä Kauppalehti Oy aikoo järjestellä uudelleen toimintaansa.

"Uudelleenjärjestelyssä tavoitteena on luoda uusi organisaatiorakenne, jossa poistetaan mahdolliset päällekkäisyydet ja joka osaltaan siirtää tekemisen painopistettä kohti digitalisoituvaa mediakäyttöä toimituksissa ja mediamyynnissä", Alma Media kertoo tiedotteessa.

Järjestely ei vaikuta Talentumin eikä Kauppalehden liiketoimintaan tai tuotteisiin, vaan niitä jatketaan normaalisti. Näitä tuotteita ovat muun muassa Talouselämä, Kauppalehti, Markkinointi&Mainonta ja Tekniikka&Talous.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.