Yrityskaupat

M&M 12.1.2016 15:38 päivitetty 3.3.2016 15:37

Alma Median tytäryhtiö vahvistaa rekrypalvelujaan - osti tsekkiläisen startupin

Alman tytäryhtiö on ostanut Jobote-startupin. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Alma Career Oy:n tytäryhtiö ja Tsekin johtava rekrytointipalveluiden toimittaja LMC s.r.o vahvistaa rekrytointipalvelujaan ostamalla tsekkiläisen startupin Jobote s.r.o'n. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Jobote kehittää rekrytointiin käytettävää ohjelmistoteknologiaa. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Tsekin työmarkkinoilla suosittelut ovat tällä hetkellä yksi tärkeimmistä tavoista löytää ehdokkaita työpaikkoihin.

"Joboten hankinta tukee LMC:n strategiaa tarjota käyttäjilleen – sekä työnhakijoille että työnantajille – parhaat mahdolliset työkalut. Kauppa myös laajentaa LMC:n tarjontaa mobiilipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan kytkettyhin palveluihin", kertoo Alma Media tiedotteessaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.