Yrityskaupat

M&M 12.1.2016 15:38 päivitetty 3.3.2016 15:37

Alma Median tytäryhtiö vahvistaa rekrypalvelujaan - osti tsekkiläisen startupin

Alman tytäryhtiö on ostanut Jobote-startupin. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Alma Career Oy:n tytäryhtiö ja Tsekin johtava rekrytointipalveluiden toimittaja LMC s.r.o vahvistaa rekrytointipalvelujaan ostamalla tsekkiläisen startupin Jobote s.r.o'n. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Jobote kehittää rekrytointiin käytettävää ohjelmistoteknologiaa. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Tsekin työmarkkinoilla suosittelut ovat tällä hetkellä yksi tärkeimmistä tavoista löytää ehdokkaita työpaikkoihin.

"Joboten hankinta tukee LMC:n strategiaa tarjota käyttäjilleen – sekä työnhakijoille että työnantajille – parhaat mahdolliset työkalut. Kauppa myös laajentaa LMC:n tarjontaa mobiilipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan kytkettyhin palveluihin", kertoo Alma Media tiedotteessaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

13.12.2017 11:50

Raha ei Suomessa ole todellakaan halpaa

Pikaluotoille on säädetty korkokatto, mutta säätely koskee vain alle 2 000 euron luottoja. Pikavippiyhtiöt ovat oppineet nopeasti leipomaan paketteja, jolla tuon rajan voi kiertää.