Yrityskaupat

M&M 12.1. 15:38 päivitetty 3.3. 15:37

Alma Median tytäryhtiö vahvistaa rekrypalvelujaan - osti tsekkiläisen startupin

Alman tytäryhtiö on ostanut Jobote-startupin. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Alma Career Oy:n tytäryhtiö ja Tsekin johtava rekrytointipalveluiden toimittaja LMC s.r.o vahvistaa rekrytointipalvelujaan ostamalla tsekkiläisen startupin Jobote s.r.o'n. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Jobote kehittää rekrytointiin käytettävää ohjelmistoteknologiaa. Yhtiön verkkopalvelu jobote.comin teknologia perustuu kollegoiden suositteluun ja työpaikkailmoitusten helppoon jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Tsekin työmarkkinoilla suosittelut ovat tällä hetkellä yksi tärkeimmistä tavoista löytää ehdokkaita työpaikkoihin.

"Joboten hankinta tukee LMC:n strategiaa tarjota käyttäjilleen – sekä työnhakijoille että työnantajille – parhaat mahdolliset työkalut. Kauppa myös laajentaa LMC:n tarjontaa mobiilipalveluihin ja sosiaaliseen mediaan kytkettyhin palveluihin", kertoo Alma Media tiedotteessaan.

Mainokset

26.08.2016 14:35

Anna äänesi - mikä oli kesän paras aikkarimainos?

Kuukauden aikkarimainos -kilpailu muuttui yleisöäänestykseksi aiemmin tänä vuonna. Nyt äänestysvuorossa ovat kesän mainokset. Kerro mikä on mielestäsi paras, mutta muista perustella äänesi.

Henkilö

26.08.2016 07:03

Älä hämärrä viestiä

Viestintätoimisto Riannon toimitusjohtajan Riitta Auvisen mukaan vika ei ole vastaanottajassa.