Nimitykset

Kimmo Lundén 17.2.2016 12:25 päivitetty 3.3.2016 15:39

Amcham Finlandin uusi viestintäjohtaja tulee IBM:stä

Pia Posio

Yli 15 vuotta IBM:n Suomen-viestintä- ja brändijohtajana toiminut Pia Posio luo uuden viestintästrategian Amchamille.

Pia Posio, HTM, on aloittanut helmikuussa Amcham Finlandin viestintäjohtajana.

Amcham Finland kuuluu Pohjoismaiden ja Euroopan aktiivisimpiin kansainvälisen bisneksen hubeihin. Verkostoon kuuluu noin 370 isoa ja pientä yritystä, 20 eri toimialalta, 20 eri maasta.

Posio, 39, toimi aiemmin yli 15 vuotta it-jätti IBM:n myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä Suomen ja Pohjoismaiden viestintä- ja brändijohtajana.

Tehtäviään Amchamissa Pia Posio kuvaa "ulkomaisten investointien houkuttelun Suomeen ja toisaalta pohjoismaisten yritysten auttamisen maailmalle, kuten on tehty jo kymmenien yritysten kanssa".

"Aivan ensimmäisenä luvassa on Amchamin viestintästrategian luominen lähtien vision ruotimisesta ja eri ohjelmien brändien uudistamisesta sisältö- ja kanavastrategioihin. Pääsen yhdessä todella asiantuntevan tiimin kanssa rakentamaan skaalautuvan pohjan yhdistykselle, joka on vahvassa kasvussa", Posio kuvaa uutta työmaataan.

Posio luettelee yhdistyksen kevään ja kesän ohjelmaa jäsenyrityksilleen. Launchpad USA -ohjelman kautta Amcham aikoo viedä kansainvälistyviä yrityksiä pitching-bootcampille New Yorkiin.

Ensi kesän SuomiAreenan suunnittelu on hyvässä käynnissä. Syyt investoida tai olla investoimatta Suomeen on kevään tapahtumista yksi mielenkiintoisimmista.