Nimitykset

M&M 20.3. 14:09

Anssi Rimpelä hyppää Flikin luovaksi johtajaksi

Handout
Anssi Rimpelä

Anssi Rimpelän tehtävänä on kehittää uusia sisältökonsepteja yrityksille ja tv-toimijoille.

Videotoimisto Flik on nimittänyt Anssi Rimpelän luovaksi johtajakseen.

Rimpelä on aiemmin toiminut kehitysjohtajana Zodiak Finlandissa. Hän työskenteli Vain elämää -viihdesarjan vastaavana tuottajana viiden kauden ajan. Rimpelän kerrotaan olleen yksi keskeisiä henkilöitä formaatin saamisessa ja lokalisoimisessa Suomeen.

Flikin luovana johtajana Rimpelän tehtävänä on kehittää uusia sisältökonsepteja tv-toimijoille ja yritysviestintään. Rimpelä kertoo haluavansa lisätä brändien tuottamien, koko kansaa puhuttelevien ilmiöiden määrää Suomessa.

"Nykyään yrityksillä olisi käytössään kaikki tv-formaattien keinot realitystä draamaan puhutellakseen asiakkaitaan omissa kanavissaan. Ilmiömäinen, tunteisiin vetoava ja koukuttava tarinankerronta ei ole enää television yksinoikeus", Rimpelä sanoo.

Rimpilä on työskennellyt Vain elämää -sarjan lisäksi muun muassa Idolsin, Talentin ja Maajussille morsian -ohjelmien parissa.

Flik on Suomessa ja Ruotsissa toimiva, videosisältöihin keskittyvä luova toimisto.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.