Nimitykset

M&M 20.3. 14:09

Anssi Rimpelä hyppää Flikin luovaksi johtajaksi

Handout
Anssi Rimpelä

Anssi Rimpelän tehtävänä on kehittää uusia sisältökonsepteja yrityksille ja tv-toimijoille.

Videotoimisto Flik on nimittänyt Anssi Rimpelän luovaksi johtajakseen.

Rimpelä on aiemmin toiminut kehitysjohtajana Zodiak Finlandissa. Hän työskenteli Vain elämää -viihdesarjan vastaavana tuottajana viiden kauden ajan. Rimpelän kerrotaan olleen yksi keskeisiä henkilöitä formaatin saamisessa ja lokalisoimisessa Suomeen.

Flikin luovana johtajana Rimpelän tehtävänä on kehittää uusia sisältökonsepteja tv-toimijoille ja yritysviestintään. Rimpelä kertoo haluavansa lisätä brändien tuottamien, koko kansaa puhuttelevien ilmiöiden määrää Suomessa.

"Nykyään yrityksillä olisi käytössään kaikki tv-formaattien keinot realitystä draamaan puhutellakseen asiakkaitaan omissa kanavissaan. Ilmiömäinen, tunteisiin vetoava ja koukuttava tarinankerronta ei ole enää television yksinoikeus", Rimpelä sanoo.

Rimpilä on työskennellyt Vain elämää -sarjan lisäksi muun muassa Idolsin, Talentin ja Maajussille morsian -ohjelmien parissa.

Flik on Suomessa ja Ruotsissa toimiva, videosisältöihin keskittyvä luova toimisto.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).