Televisio

M&M 13.1. 11:43

Antennitelevisioon ennätysmäärä ilmaisia kanavia

Colourbox

Maksuttomien kanavien joukossa uusia ovat Olympiakanava, SBS Extra ja Comedy Central.

Suomen antennitelevisioverkossa tulee näkymään ennätysmäärä maksuttomia kanavia uudella toimilupakaudella.

Valtioneuvosto myönsi 5. tammikuuta television toimiluvat seuraavaksi kymmenvuotiskaudeksi Digitan antennitelevisioverkon UHF-alueen kanavanippuihin A-F. Kausi alkaa 17. toukokuuta 2017.

Myös edellisinä vuosina maksuttomien, mainosrahoitteistan kanavien määrä on ollut kasvussa.

"Vuodesta 2014 alkaen niiden määrä on kasvanut vuosittain keskimäärin kahdella ja näyttää siltä, että uuden toimilupakauden alkaessa tv-katsojille on tarjolla verkossamme 20 maksutonta kanavaa", Digitan toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström kertoo tiedotteessa.

Radio- ja tv-ohjelmat välittävän Digitan mukaan sen antenni-tv-lähetykset tavoittavat 99,96 prosenttia Manner-Suomen väestöstä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.