Televisio

M&M 13.1. 11:43

Antennitelevisioon ennätysmäärä ilmaisia kanavia

Colourbox

Maksuttomien kanavien joukossa uusia ovat Olympiakanava, SBS Extra ja Comedy Central.

Suomen antennitelevisioverkossa tulee näkymään ennätysmäärä maksuttomia kanavia uudella toimilupakaudella.

Valtioneuvosto myönsi 5. tammikuuta television toimiluvat seuraavaksi kymmenvuotiskaudeksi Digitan antennitelevisioverkon UHF-alueen kanavanippuihin A-F. Kausi alkaa 17. toukokuuta 2017.

Myös edellisinä vuosina maksuttomien, mainosrahoitteistan kanavien määrä on ollut kasvussa.

"Vuodesta 2014 alkaen niiden määrä on kasvanut vuosittain keskimäärin kahdella ja näyttää siltä, että uuden toimilupakauden alkaessa tv-katsojille on tarjolla verkossamme 20 maksutonta kanavaa", Digitan toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström kertoo tiedotteessa.

Radio- ja tv-ohjelmat välittävän Digitan mukaan sen antenni-tv-lähetykset tavoittavat 99,96 prosenttia Manner-Suomen väestöstä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.