Nimitykset

M&M 9.2.2016 13:49 päivitetty 3.3.2016 15:39

Antti Herlin väistyy Sanoman puheenjohtajan paikalta

Krista Kierikka

Sanoman hallituksessa tapahtuu muutoksia huhtikuussa.

Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtaja vaihtuu huhtikuun yhtiökokouksessa. Antti Herlin ja Pekka Ala-Pietilä vaihtavat postejaan.

Nykyinen puheenjohtaja Herlin siirtyy varapuheenjohtajaksi ja hänen paikansa perii Ala-Pietilä.

Ala-Pietilä, 58, on Nokian entinen toimitusjohtaja ja muun muassa Huhtamäen hallituksen puheenjohtaja. Ala-Pietilä sai viime keväänä näyttävästi potkut Solidiumin puheenjohtajan paikalla.

Muutoin hallituksen kokoonpano ei muutu. Sanomassa valitaan perinteen mukaan osa hallituksen jäsenistä kolmivuotiskaudeksi. Nyt erovuoroiset olevat Herlin, Anne Brunila ja Mika Ihamuotila ehdotetaan valittavaksi vuoteen 2019 asti.

Hallituksen jäseninä jatkavat Susan Duinhoven, Nils Ittonen, Denise Koopmans, Robin Langenskiöld, Rafaela Seppälä ja Kai Öistämö.

Sanoman hallituksen jäsenien palkkioita ei koroteta. Puheenjohtajalle maksetaan 8500 euroa kuukaudessa, varapuheenjohtajalle 6500 euroa ja jäsenille 5500 euroa. Lisäksi päälle tulevat valiokuntien kokouspalkkiot.

Lähde: Arvopaperi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

17.10.2017 12:53

Yösyöttö sai potkua skandaalista

Yösyöttö-elokuvan ahdinko taipui vertaansa vailla olevaksi markkinointikampanjaksi. Finnkino on ikävän julkisuuden kierteessä.