Nimitykset

M&M 9.2. 13:49 päivitetty 3.3. 15:39

Antti Herlin väistyy Sanoman puheenjohtajan paikalta

Krista Kierikka

Sanoman hallituksessa tapahtuu muutoksia huhtikuussa.

Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtaja vaihtuu huhtikuun yhtiökokouksessa. Antti Herlin ja Pekka Ala-Pietilä vaihtavat postejaan.

Nykyinen puheenjohtaja Herlin siirtyy varapuheenjohtajaksi ja hänen paikansa perii Ala-Pietilä.

Ala-Pietilä, 58, on Nokian entinen toimitusjohtaja ja muun muassa Huhtamäen hallituksen puheenjohtaja. Ala-Pietilä sai viime keväänä näyttävästi potkut Solidiumin puheenjohtajan paikalla.

Muutoin hallituksen kokoonpano ei muutu. Sanomassa valitaan perinteen mukaan osa hallituksen jäsenistä kolmivuotiskaudeksi. Nyt erovuoroiset olevat Herlin, Anne Brunila ja Mika Ihamuotila ehdotetaan valittavaksi vuoteen 2019 asti.

Hallituksen jäseninä jatkavat Susan Duinhoven, Nils Ittonen, Denise Koopmans, Robin Langenskiöld, Rafaela Seppälä ja Kai Öistämö.

Sanoman hallituksen jäsenien palkkioita ei koroteta. Puheenjohtajalle maksetaan 8500 euroa kuukaudessa, varapuheenjohtajalle 6500 euroa ja jäsenille 5500 euroa. Lisäksi päälle tulevat valiokuntien kokouspalkkiot.

Lähde: Arvopaperi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yritykset

26.10.2016 19:14

Kone ja Google kiinnostavat koulutettua työvoimaa

Tutkimusyritys Universumin toteuttama tutkimus kertoo, että korkeakoulutettujen työntekijöiden silmissä erityisesti julkisen sektorin organisaatiot ovat menettäneet suosiotaan työnantajina.

Yt-neuvottelut

26.10.2016 12:45

SOK Media irtisanoo 23 työntekijää

Elokuun lopulla alkaneiden yt-neuvottelujen tuloksena 23 työntekijän toimenkuva päättyy. Irtisanomisten pääpaino on printtimediassa.