Lehdistö

M&M 2.12.2016 10:13

Apu kasvaa lähes 300 sivulla 100-vuotiaan Suomen kunniaksi

Outi Järvinen

Apu-tuoteperhettä jälleen kasvattava Suur-Apu tuo viikkolehden joka kuukauden ensimmäiseen numeroon 24 lisäsivua.

Lehtitalo A-lehdet panee paukkuja paperiin Suomen itsenäisyyden juhlavuonna. Perinteikäs viikkolehtibrändi Apu saa jokaisen juhlavuoden kuukauden ensimmäiseen numeroonsa 24 lisäsivua.

Kyseinen numero on nimeltään Suur-Apu. Tymäkkä lehti nostaa ensi vuonna ilmestyvien Apujen sivumäärää yhteensä lähes 300:lla. A-lehtien mukaan lehteen tulee enemmän syventäviä artikkeleita ja nostalgisia tarinoita.

Suur-numeron ytimessä on Pintaa syvemmälle -kokonaisuus. Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro kertoo, että kyseinen paketti tehdään usean toimittajan ja kuvaajan voimin. Tarkoituksena on nostaa "pinnan alla kuplivia" aiheita puheenaiheiksi.

Suur-Apuun palaa myös Yrjö Raution kolumnisarja Yhden miehen komitea.

A-lehdet on viime aikoina lanseerannut useita uusia printtilehtiä. Viimeksi kerroimme käsityöohjeisiin keskittyvästä erikoislehdestä Unelmien Käsityöt. Lisäksi lehtitalo toi markkinoille leivonnan Kaneli & Sokerin, joka kasvatti Maku-lehden tuoteperhettä. Elokuussa yhtiö julkisti tubettajien fanilehden Tuben, jota tuottaa tytöille suunnatun Demin toimitus.

"A-lehdet on tehnyt viime vuosina useita onnistuneita printtilanseerauksia ja aiomme jatkaa tällä linjalla ensi vuonnakin", A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila lupaa tiedotteessa.

Lehtitalo on jo aiemmin laajentanut Apu-tuoteperhettä uusilla teemalehdillä, jotka ovat Apu Terveys, Apu Matka, Apu Ristikot ja Apu Krypto.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.01.2017 18:54

Ikävän viestin häivyttäminen osuu viestijän omaan nilkkaan

"Vaihtoehtoisten faktojen" ja "valeuutisten" aika ei ole haaste pelkästään mediaorganisaatioille vaan kaikille viestijöille. Siksi ainoa toimiva pitkän aikavälin viestintästrategia on avoimuus, myös silloin kun kerrottavana on ikäviä uutisia.