Yhteistyöt

M&M 21.3. 09:55

Auta lapsia paperikassilla - K-ryhmä viestii vastuullisuudesta

Handout

Vastuunkantaja-paperikassin ostaminen tukee Pelastakaa Lapset -järjestön ohjelmaa.

K-ruokakauppojen kassivalikoima täydentyy Pelastakaa Lapset -järjestön toimintaa tukevilla Vastuunkantaja-paperikasseilla.

Eväitä Elämälle -paperikassin ostosummasta menee 5 senttiä kansalaisjärjestön samannimiseen ohjelmaan. Sen avulla järjestö auttaa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria Suomessa.

K-ryhmä tekee pitkäjänteistä yhteistyötä Pelastakaa Lapsien kanssa. Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

"Olemme erittäin kiitollisia K-ryhmän kanssa tehtävästä yhteistyöstä, jonka avulla rakennamme yhdessä parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille maassamme", Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta sanoo.

Paperikassin lanseeraus tukee myös K-ryhmän tavoitetta vähentää muovijätettä.

"K-ryhmä kiinnittää vastuullisuustyössä erityisesti huomiota lasten ja nuorten auttamiseen. Samalla haluamme olla mukana myös muovinjätteen vähentämisessä yhteiskunnassa", Keskon päivittäistavarakaupan vastuullisuuspäällikkö Timo Jäske sanoo tiedotteessa.

K-ryhmä on julkistanut muovilinjauksen, jonka tavoitteena on vähentää muoviroskan päätymistä vesistöihin ja luontoon.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).