Yrityskaupat

M&M 12.1. 12:57

Booky.fi uskoo kirjastoihin – osti valtaosan BTJ Finlandista

Colourbox
Booky.fi osti 90 prosenttia BTJ Finlandista.

Yrityskaupan jälkeen Booky.fi ja BTJ Finland jatkavat erillisinä yhtiöinä.

Kirjastojen aineistonvälitysyritys BTJ Finland vaihtaa omistajaa, kun verkkokirjakauppa Booky.fi ostaa ruotsalaiselta BTJ Group -konsernilta noin 90 prosentin osuuden BTJ Finlandista.

”Meidän ja kirjastojen yhteinen intohimo on, että kirjastoissa on tarjolla laaja valikoima kirjoja. Kirjastojen ystävät voivat huokaista helpotuksesta: listoillamme ei ole porakoneita ja kahvakuulia”, sanoo Booky.fi:n hallituksen puheenjohtaja Antti Ypyä.

Yrityskaupan jälkeen Booky.fi ja BTJ Finland jatkavat erillisinä yhtiöinä.

”Kaikki Bookyn ja BTJ:n olemassa olevat sopimukset pysyvät sellaisinaan voimassa. Yhteisomistuksella haemme kustannustehokkuutta muun muassa ostoissa ja logistiikassa. Tavoitteenamme on pitää kirjojen hankintahinnat kirjastoille edullisina”, Ypyä lupaa.

BTJ Finlandin vähemmistöosakkaana jatkaa Suomen kirjastoseura ry.

”Uusia näkökulmia voidaan löytää esimerkiksi kirja-aineiston luettelointitietojen tuottamiseen, jolloin kirjoja saadaan paremmin suomalaisten kirjastonkäyttäjien ulottuville”, sanoo Suomen kirjastoseuran toiminnanjohtaja Rauha Maarno.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.