Tapahtumat

M&M 19.10.2016 10:01

Brandathon tuo markkinoinnin opiskelijat ja ammattilaiset yhteen Oulussa

Kuvakaappaus Brandathon-tapahtuman sivuilta.

Tapahtuman mentoreiden ja tuomareiden joukosta löytyy muun muassa "markkinoinnin kummitäti", hallitusammattilainen Anne Korkiakoski.

Markkinointialan opiskelijat ja ammattilaiset lyövät marraskuussa Oulussa viisaat päänsä yhteen ja pohtivat yhdessä, miten brändimielikuvaa ja brändin viestiä kehitetään.

Oulun yliopiston marraskuussa isännöimässä kaksipäiväisessä Brandathon-tapahtumassa on mukana neljä case-yritystä: Polar Electro, Haltian, 9Solutions sekä Pelikampus. Osallistujatiimien tehtävänä on pohtia esimerkiksi mitä lisäarvoa peliyhtiö Fingersoftin omistama liiketila Pelikampus tuo pelikehittäjille, ja miten tämä puettaisiin uskottavan bränditarinan muotoon.

Yritysten brändihaasteita pohtiviin tiimeihin haetaan opiskelijoita Oulun yliopistosta ja Oulun ammattikorkeakoulusta sekä "kokeneempia" markkinoinnin ammattilaisia.

Mentoreina ja tuomareina toimivat muun muassa hallitusammattilainen Anne Korkiakoski, Luleån teknillisen yliopiston professori Tim Foster ja Kalevan markkinointipäällikkö Tiina Koskela

Tapahtuma järjestetään 11.-12. marraskuuta Oulun Business Kitchenillä yhteistyössä Mainostajan Foorumin, Oulun kauppakorkeakoulun ja BusinessOulun kanssa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).