Nimitykset

M&M 10.2.2016 15:52 päivitetty 3.3.2016 15:39

Brandt sai uuden markkinointijohtajan

Antti Rapo siirtyy tehtävään Bike Worldin markkinointipäällikön työstä.

Maahantuoja Oy Brandt Ab:n hallitus on nimittänyt yhtiön myynti- ja markkinointijohtajaksi Antti Ravon 9. helmikuuta 2016 alkaen.

Rapo ottaa tehtävät vastaan nykyiseltä toimitusjohtajalta Markku Hämäläiseltä hänen siirtyessään koko Otto Brandt -konsernin toimitusjohtajaksi.

Rapo on ollut konsernin palveluksessa 1,5 vuotta ja hän on toiminut ennen nimitystään tytäryhtiö Bike Worldin markkinointipäällikkönä.

"Antti on reilun vuoden aikana osoittanut omaavansa hyvät markkinointikyvyt vastatessaan Bike Worldin näkyvyydestä eri markkinointikanavissa sekä mainostoimistomme Insiden koordinoinnissa", Hämäläinen kertoo tiedotteessa.

Otto Brandt -konserniin kuuluva Brandt tuo maahan muun muassa Honda-moottoripyöriä ja -perämoottoreita, Yanmar-mottoreita ja Microcar-mopoautoja.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.