Nimitykset

M&M 29.11.2016 15:05

Bumtsibumin juontajaksi Kalle Lindroth - "Tunnelma on kuin turvallisessa olohuoneessa"

Bumtsibumin kapteeni Heikki Puhakainen, juontaja Kalle Lindroth ja kapteeni Lasse Piirainen.

Ruutuun palaavan Bumtsibumin nuorennusleikkaus viimeisteltiin juontajavalinnalla ja vakiokapteenien nimityksillä.

Bumtsibumin kapteeni Heikki Puhakainen, juontaja Kalle Lindroth ja kapteeni Lasse Piirainen.

Takavuosien ohjelmasuosikki Bumtsibum palaa ruutuun ensi vuonna. Musiikkiohjelman juontajaksi on valittu muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth.

"Odotan musiikillista ilotulitusta ja hauskaa meininkiä artistien kanssa", Lindroth kommentoi uutta pestiään tiedotteessa.

Lindroth tunnetaan musiikkipiirissä yhteistyöstään artisti Ida Paulin kanssa sekä 2000-luvun puolivälissä suosiota keränneen Smak-yhtyeen solistina. Hän myös kirjoittaa musiikkia muun muassa Antti Tuiskulle, Kaija Koolle, Anna Abreulle ja Roope Salminen & Koirat -kokoonpanolle. Aiemmin hän on näytellyt myös Kotikatu-sarjassa.

Lindrothin luotsaama Bumtsibum alkaa MTV3-kanavalla ensi maaliskuussa. MTV:lle Bumtsibumin tuottaa tuotantoyhtiö Rabbit Films.

Kymmenen vuoden tauolta palaavassa ohjelmassa vierailevat tunnetut artistit, joita säestävät Bumtsibumin flyygeleitä soittaviksi vakiokapteeneiksi valitut Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen. Kummankin kapteenin joukkueessa on joka jaksossa kaksi artistia, joita he luotsaavat läpi kilpailun. Kisan voittaa se joukkue, joka onnistuu parhaiten illan musiikkitehtävissä.

"Jokaisessa jaksossa on hyvät jamit! Tunnelma on kuin turvallisessa olohuoneessa, ja kun bändi aloittaa, se on täyttä tykitystä ja mieletön meininki", Lindroth kuvailee tulevaa ohjelmaa.