Pikaruokaketjut

Talouselämä 31.1.2016 21:28 päivitetty 3.3.2016 15:38

Burger Kingin seuraavassa ravintolassa on erikoisuus - löytyy vain kahdesta BK:sta Suomessa

Turner Duckworth

Burger King avaa Vaasaan ravintolan, jossa on autokaista. Kevään aikana avataan ravintola myös Helsingin Meilahteen.

Hampurilaisketju Burger King avaa keväällä uuden ravintolan Vaasan Kivihakaan. Ravintolan erikoisuus on autokaista, joka löytyy ennestään vain kahdesta Suomen Burger King -ravintolasta.

"Olemme saaneet lukuisia toiveita ravintolan avaamisesta Vaasaan", sanoo Burger King -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg tiedotteessa.

Vaasaan avattava ravintola työllistää noin 25 henkilöä, joiden rekrytointi on jo käynnissä. Vaasan ravintolan lisäksi autokaista löytyy Suomessa ennestään vain Tuusulan ja Jyväskylän ravintoloista.

"Uusia ravintola-avauksia on tiedossa jo useampia", sanoo Mollberg.

Vaasan lisäksi kevään aikana avataan ravintola muun muassa Meilahteen Helsinkiin.

Lähde: Talouselämä

Juttua päivitetty klo 21:43: otsikkoa muokattu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.