Nimitykset

Aleksi Ylä-Anttila 6.10. 09:25

Christoffer Lundén Volvo Finlandin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Volvo Finland AB
Christoffer Lundén on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Christoffer Lundén, 46, on valittu Volvo Finland Ab:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 23.10.2017.

Christoffer Lundén on viimeksi toiminut KSF Median Markkinointijohtajana jossa hän vastasi kuluttajamyynnistä ja -markkinoinnista. Lundénilla on myös kokemusra Nokian eri johto- ja asiantuntijatehtävistä markkinoinnin, myynnin, crm:n ja digipalveluiden saralla. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

"Lähden suurella mielenkiinnolla ja innolla kohti uusia haasteita. On aina virkistävää vaihtaa työpaikkaa ja samalla alaa. Ensin on tehtävä pientä tunnustelua. Sitten katsotaan, millaisia uudistuksia ja muutoksia pystytään tekemään", Lundén kertoo.

Lundén raportoi Volvo Finlandin toimitusjohtaja Magnus Björklundille ja toimii Volvo Finlandin markkinointiviestintätiimin esimiehenä sekä Volvo Finlandin johtoryhmän jäsenenä.

"Meillä oli tällainen positio avoinna. Lähdimme hakemaan oikeanlaista tekijää, ja Christoffer erottui joukosta johtuen hänen taustastaan ja osaamisestaan. Hänellä on kokemusta markkinoinnin ja viestinnän johtamisen lisäksi liiketoiminnan ja asiakkuuksien johtamisesta. Koimme myös, että hän sellainen kaveri, joka istuu hyvin sisään meidän porukkaamme", kertoo toimitusjohtaja Magnus Björklund.

Volvo Finland AB:n liikevaihto tilikaudella 2016 oli 197 miljoonaa euroa. Henkilöstön lukumäärä oli 474.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö