Kauppa

M&M 16.2. 13:03

Clas Ohlson tuo Suomeen uuden myymäläkonseptin: "Mielenkiintoista nähdä"

Clas Ohlsonin toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kertoo odottavansa asiakkaiden reaktiota uudentyyppiseen myymälään mielenkiinnolla.

Clas Ohlson on allekirjoittanut sopimuksen myymälän avaamisesta Helsingin Vuosaaren Columbus-kauppakeskukseen toukokuussa.

Myymälästä tulee ketjun ensimmäinen pienemmän myymäläformaatin mukainen myymälä eli Clas Ohlson Compact Store Suomessa.

Myymälän myyntipinta-ala on 475 neliömetriä.

"On mielenkiintoista nähdä keväällä, miten asiakkaat vastaanottavat uuden myymäläkonseptimme", Clas Ohlsonin toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kertoo.

Clas Ohlsonilla on Suomessa tällä hetkellä 36 myymälää ja verkkokauppa, ja kasvu jatkuu edelleen. Espoon Tapiolan Ainoan myymälä avataan maaliskuussa 2017 ja Tampereen Ratinan myymälä avataan keväällä 2018.

Lähde: Talouselämä

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.