Media

M&M 17.2. 19:25

CNN:n toimitusjohtaja: Trump ei ole vahingoittanut brändiämme

USA:n presidentti Donald Trump on arvostellut uutiskanava CNN:n sisältöjä varsin suorasukaisesti. CNN:n toimitusjohtaja arvioi, etteivät Trumpin kannanotot ole vaikuttaneet kanavan brändiin heikentävästi.

CNN teetti hiljattain AdvertisingAgen mukaan kattavan bränditutukimuksen selvittääkseen, ovatko Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin CNN:n toimintaa koskevat kannanotot vahingoittaneet kanavan brändiä.

Toimitusjohtaja Jeff Zucker kertoo, että selvityksen perusteella Trumpin twiiteillä ei ole ollut luottamusta alentavaa vaikutusta.

Zuckerin mukaan Trump "julkaisi twiitin, jonka mukaan CNN:n ohjelmia ei voi katsoa. Mutta hän tietää sen siksi, koska katsoo niitä itse", Zucker huomauttaa ironisesti.

Zucker kertoo ennakoineensa, että luottamusluvut olisivat CNN:n ja muiden medioiden kohdalla laskeneet alkuvuoden aikana, mutta tällaisesta ei toistaiseksi ole merkkiä.

"Meihin luotetaan edelleen uskomattoman paljon."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.