Nimitykset

Laura Kukkonen 22.9. 09:04

Digin ja asiakkuuksien erityisosaaja Reetta Peltola siirtyy iProspectin johtoon

Reetta Peltola

Kesällä iProspectin johdossa aloittanut Reetta Peltola on keskittynyt vahvistamaan yksikön some- ja hakukonemainonnan osaamista.

Markkinointikonserni Dentsu Aegis Networkin iProspect-liiketoiminnan johtoon on nimitetty Reetta Peltola.

Peltola, 30, siirtyy tehtävään iProspectin asiakkushallinnan ja -myynnin tiimin johdosta. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään kesällä.

Diplomi-insinööri Peltola on työskennellyt aiemmin Googlella asiakkuusjohtajan tehtävissä yhtiön EMEA-alueen pääkonttorilla Dublinissa.

Peltola kertoo erityisalueitaan olevan digitaalisuuden lisäksi myös asiakkuuksien kehittäminen ja myynti.

"Sitä kautta voin tuoda laajamittaisempaa näkökulmaa erilaisten organisaatioiden digitalisoitumiseen ja siihen, miten me voimme tukea siinä heitä", Peltola kertoo M&M:lle.

Tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspectin keskiössä on tuloksen tuottaminen asiakkaille muun muassa kuluttajaymmärryksen, digitaalisten markkinointikanavien ja asiakkaiden oman verkkonäkyvyyden kehittämisen keinoin.

Kesän aikana iProspectissa on keskitytty varmistamaan sosiaalisen median ja maksetun hakumainonnan taitojen kehitystä.

"Olemme lähteneet hieman uudistamaan organisaatiota siinä mielessä, että vahvistamme erikoisosaamistamme", Peltola kertoo.

Yksikköön on nimitetty uusia henkilöitä vastaamaan tavoitteeseen. Sari Koskenkorva aloittaa Performance Marketing Manager, Paid Social -roolissa 1. lokakuuta. Hän vastaa niin asiakkaidemme sosiaalisen median käytön kehittämisestä ostetun median puolella kuin tiimin osaamisen syventämisestä tällä saralla.

Miikka Hoskonen taas aloittaa samaan aikaan Performance Marketing Manager, Paid Search -roolissa vastuualueenaan hakukonemarkkinoinnin kehittäminen. He raportoivat Head of PPC Mika Mustialalle.

Vuodesta 2014 lähtien iProspectilla työskennellyt Peltola raportoi Dentsu Aegis Networkin operatiiviselle johtajalle Kenneth Blomsterille.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

26.09.2016 16:30

MTV valitsi Koskiselle seuraajat

MTV:n talous- ja strategiajohtajan pestistä lähteneen Jani Koskisen tehtävät on järjestely uudella tavalla. Nyt tontti on jaettu kahdelle johtajalle.