Yhteistyöt

M&M 18.2. 14:00 päivitetty 3.3. 15:39

Dingle nostaa Starsquadia

Starsquad ja Dingle lanseeraavat uuden digitaalisen myynnin palvelukokonaisuuden.

Sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Dingle on aloittanut yhteistyön urheilu- ja viihdetapahtumia järjestävän Starsquadin kanssa.

Yritykset lanseeraavat yhdessä uuden digitaalisen myynnin palvelukokonaisuuden urheilu- ja tapahtumamarkkinointiin.

"Olemme erittäin innolla mukana tässä yhteistyössä ja uskomme, että tästä alkaa uusi aikakausi suomalaisessa urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnissa", Dinglen Account Director Heikki Pohjonen kertoo tiedotteessa.

Dinglen lisäksi Starsquadin kumppaneina toimivat Lippu.fi, Motley Agency, Blox ja Uplause. Starsquadin digipalvelukonsepti ja partneriverkosto lanseerataan Jokereiden ja Starsquadin yhteistilaisuudessa Hartwall Arenalla torstaina.

"Olemme aloittaneet yhteistyön lanseerauksen osalta joustavasti. Pystymme skaalaamaan tämän palvelun muillekin", Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin kertoo.

Dingle suunnittelee Starsquadin lanseerauksen sosiaalisessa mediassa ja tukee yhtiön sosiaalisen median sisällön tekemistä. Yhteistyöhön sisältyy myös digitaalisen myynnin partneruus, jonka kautta Dinglen sisältömarkkinoinnin palvelut ovat tarjolla Starsquadin kumppaneille ja tapahtumille.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Brändien arvostus 2016

07.12.2016 07:39

Lambi haastaa Lotuksen

WC- ja talouspaperivalmistaja Lotus nappasi kaksi mitalisijaa Brändien arvostus -tutkimuksessa.

Vaihde: 0204 42 40

Tilaajapalvelu puh: 0204 42 4100

Puhelun hinta (sis. alv 24%): 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori. Sopimusasiointi: 03051 4100 (8,8 snt/min sis. alv 24 %).