Nimitys

M&M 18.3. 19:01

Dingleen uusi luova johtaja – Pasi Räihä panostaa suunnittelukulttuurin kehittämiseen

Pasi Räihä

Pasi Räihän vastuualueisiin kuuluu luovuuden kehittäminen ja asiakasymmärryksen lisääminen.

Pasi Räihä siirtyy mainostoimisto REPUTATION Helsingistä Dinglen luovaksi johtajaksi. Räihän vastuualueisiin kuuluu luovuuden kehittäminen ja asiakasymmärryksen lisääminen.

Räihä on työskennellyt media-alalla lähes 30 vuotta. Hän on työskennellyt muun muassa Ylellä markkinointiviestintätehtävissä.

"Oma haaveeni ja tavoitteeni on nostaa Dingle maan luovimpien toimistojen joukkoon. Keskiössä ovat Dinglen suunnittelukulttuurin kehittäminen, luovuustyökalut ja oikean osaamisen hankkiminen. Haluaisin nähdä dingleläisistä nousevan maailmanluokan bränditekijöitä", Räihä kertoo.

Dinglen vt. toimitusjohtaja Jussi Ylävaara on mielissään uudesta vahvistuksesta. Ylävaaran mukaan Räihä tuo mukanaan brändiosaamista ja laajaa ymmärrystä markkinoinnin suunnittelusta.

"Pasin kokemus brändien rakentamisesta tukee vahvasti tavoitettamme kasvaa entistäkin merkityksellisemmäksi kumppaniksi asiakkaillemme", Ylävaara sanoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

26.09.2017 13:01

Ylen huonot selitykset

Väliaikaisen päätoimittajan Marit af Björkestenin tapa puolustella virheitä ei vakuuttanut. Yle Uutisten uusi pomo voi ottaa mallia koripallokentiltä.

Kauppa

26.09.2017 13:41

Franchising-ketjut aikovat kasvaa roimasti

Franchising-alan tiistaina julkaiseman kasvuselvityksen mukaan alan yritykset ennakoivat selvästi ripeämpää kasvua kuin pk-yritykset keskimäärin.