Yrityskaupat

Irmeli Salo 19.3.2014 13:23 päivitetty 3.3.2016 14:49

Dynamo sai nopeasti kasvavan pojan - fuusioituu SONin kanssa

Jani Saajanaho
Dynamo&Sonin pääomistajat vasemmalta Vesa Kujala, Mia Oksala, Markus Nieminen, Olli Freese, Jussi Snicker, Jyri Rapo ja Ilkka Kärkkäinen.

SON Helsinki yhdistyy Dynamoon. Yrityskaupan kautta Dynamo saa vahvaa palvelumuotoilun osaamista.

Mainostoimisto Dynamo Advertising kasvaa ja nuorenee yrityskaupalla.

Dynamo fuusioituu digitaalisen mainostoimisto SON Helsingin kanssa ja saa kaupan mukana Dynamon toimitusjohtajan Olli Freesen mukaan ”uutta osaamista, uutta energiaa ja lähes sukupolvenvaihdokseen vertautuvaa nuorta tekijäpolvea.”

Dynamo on nykymuodossaan lähes 20-vuotias, mutta juuret juontavat vuoteen 1989, jolloin nyky-Dynamon esi-isä Etelä-Helsingin Dynamo aloitti toimintansa.

SON Helsinki taas on vasta nelivuotias. Yhtiön nimen alkuosa koostuu perustajien Jussi Snickerin, Mia Oksalan ja Markus Niemisen sukunimistä.

Fuusion avulla Dynamo&Son asemoituu digitaaliseksi suunnittelutoimistoksi, joka tarjoaa laajan palvelukattauksen yhdeltä luukulta. 

Lue koko juttu Talentumin Summa-palvelusta M&M-kanavasta. Rekisteröidy osoitteessa summa.talentum.fi. Ensimmäinen kuukausi on rekisteröityneille ilmainen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.