KAMPANJAT

M&M 18.3. 10:10

Ekopaasto haastaa tekemään kotikunnasta ekologisemman

Kampanja aktivoi kuntavaaliehdokkaita kertomaan omista ajatuksistaan.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämä Ekopaasto-kampanja kutsuu kuntavaaliehdokkaat kertomaan, miten he tekisivät omasta kotikunnastaan ekologisemman.

Vuodesta 2012 lähtien järjestetty Ekopaasto-kampanjan tavoitteena on innostaa suomalaisia liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka osaltaan auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Tänä vuonna kampanjaa vietetään maaliskuun alusta 16. huhtikuuta asti ja yhteistyökumppaneina toimivat Suomen luonnonsuojeluliitto ja Martat.

Kampanjaan voi osallistua jakamalla vastauksensa tekstin, kuvan tai videon muodossa Twitterissä tai Instagramissa tunnisteella #ekopaasto. Ruotsinkielisiä vastauksia voi jakaa myös tunnisteella #ekofasta. Ekopaasto jakaa ehdokkaiden vastauksia omilla Facebook- ja Twitter-tileillään.

Lisäksi kampanjasivustolta löytyy paastopolku, joka tarjoaa vinkkejä paaston viettämiseen. Paastopolulla voi tarkastella omia kulutustottumuksia ja etsiä vinkkejä arjen arvojen mietiskelyyn.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

26.09.2017 13:01

Ylen huonot selitykset

Väliaikaisen päätoimittajan Marit af Björkestenin tapa puolustella virheitä ei vakuuttanut. Yle Uutisten uusi pomo voi ottaa mallia koripallokentiltä.

Kauppa

26.09.2017 13:41

Franchising-ketjut aikovat kasvaa roimasti

Franchising-alan tiistaina julkaiseman kasvuselvityksen mukaan alan yritykset ennakoivat selvästi ripeämpää kasvua kuin pk-yritykset keskimäärin.