Nimitykset

M&M 29.2. 16:15 päivitetty 31.3. 09:46

Elli Siltala luotsaamaan Valion myyntiä ja markkinointia

Elli Siltala nousee Valion johtoryhmään, jossa hänen vastuullaan ovat myynti ja markkinointi.

Siltala Elli_nimitys.jpg
Kuva: Valio
Elli Siltala on nimitetty Valion johtoryhmään Suomen myynnistä ja markkinoinnista sekä konsernimarkkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

Siltalan tehtäviin kuuluvat Suomen vähittäiskauppamyynti, food service -myynti, teollisuusmyynti sekä konsernimarkkinointi, joka tarkoittaa käytännössä myös kansainvälisen markkinoinnin koordinointia.

Siltala on aiemmin vastannut Valion tuoretuotteiden liiketoiminnasta, mihin kuului myös tuotteiden markkinointi. Uudella tittelillään hän aloitti tammikuun 2. päivä.

Valio on vastikään uudistanut organisaatiotaan, ja markkinointi eriytettiin tässä yhteydessä tuoteryhmistä myynnin ja markkinoinnin organisaatioon. Johtoryhmässä markkinointi oli ennen uudistusta tuoteryhmistä ja markkinoinnista vastaavan johtajan Tuomas Salusjärven vastuulla.

Uudessa organisaatiossa Salusjärven vastuulla on johtoryhmässä tuoteryhmien lisäksi tutkimus- ja kehitystyö. Lisäksi aiemmin Suomen myynnin kanssa samassa ryhmässä ollut kansainvälinen myynti eriytettiin uudeksi vastuualueeksi, jota luotsaa Iiro Wester.

Juttua muokattu 1.3. klo 8:14: Täydennetty Siltalan työnkuvaa.

Mainokset

26.08.2016 14:35

Anna äänesi - mikä oli kesän paras aikkarimainos?

Kuukauden aikkarimainos -kilpailu muuttui yleisöäänestykseksi aiemmin tänä vuonna. Nyt äänestysvuorossa ovat kesän mainokset. Kerro mikä on mielestäsi paras, mutta muista perustella äänesi.

Henkilö

26.08.2016 07:03

Älä hämärrä viestiä

Viestintätoimisto Riannon toimitusjohtajan Riitta Auvisen mukaan vika ei ole vastaanottajassa.