Nimitykset

M&M 29.2.2016 16:15 päivitetty 31.3.2016 09:46

Elli Siltala luotsaamaan Valion myyntiä ja markkinointia

Elli Siltala nousee Valion johtoryhmään, jossa hänen vastuullaan ovat myynti ja markkinointi.

Kuva: Valio
Elli Siltala on nimitetty Valion johtoryhmään Suomen myynnistä ja markkinoinnista sekä konsernimarkkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

Siltalan tehtäviin kuuluvat Suomen vähittäiskauppamyynti, food service -myynti, teollisuusmyynti sekä konsernimarkkinointi, joka tarkoittaa käytännössä myös kansainvälisen markkinoinnin koordinointia.

Siltala on aiemmin vastannut Valion tuoretuotteiden liiketoiminnasta, mihin kuului myös tuotteiden markkinointi. Uudella tittelillään hän aloitti tammikuun 2. päivä.

Valio on vastikään uudistanut organisaatiotaan, ja markkinointi eriytettiin tässä yhteydessä tuoteryhmistä myynnin ja markkinoinnin organisaatioon. Johtoryhmässä markkinointi oli ennen uudistusta tuoteryhmistä ja markkinoinnista vastaavan johtajan Tuomas Salusjärven vastuulla.

Uudessa organisaatiossa Salusjärven vastuulla on johtoryhmässä tuoteryhmien lisäksi tutkimus- ja kehitystyö. Lisäksi aiemmin Suomen myynnin kanssa samassa ryhmässä ollut kansainvälinen myynti eriytettiin uudeksi vastuualueeksi, jota luotsaa Iiro Wester.

Juttua muokattu 1.3. klo 8:14: Täydennetty Siltalan työnkuvaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.