Viestintätoimistot

Ville Perttula 13.3. 11:34 päivitetty 13.3. 14:37

Ellun Kanat teki hyvän tuloksen: "Viestinnän ostamisen määrä on varmasti lisääntynyt"

Lauri Olander
Taru Tujunen ja Kirsi Piha

Liikevaihto kasvoi 3,7 miljoonaan. Liikevoittoa syntyi 682 000 euroa.

Viestintätoimisto Ellun Kanat jatkoi kasvuaan vuonna 2016.

Strategiaprojektit ja mahdollisuusviestintä vauhdittivat myyntikatteen 3,61 miljoonaan euroon edellisen vuoden 3,03 miljoonasta eurosta. Kasvua vuodesta 2015 syntyi hieman yli 19 prosenttia. Liikevoittoprosentti oli 18,4 prosenttia, ja liikevoittoa syntyi 682 000 euroa. Yrityksen liikevaihto kipusi 3,7 miljoonaan euroon.

Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtajan Kirsi Pihan mukaan kasvu oli odotettu.

"Meillä on tehty paljon hommia. Olemme saaneet myös tunnettuuttaa, ja asiakkaat ovat suositelleet meitä varmasti eteenpäin. Suosittelun kautta olemme saaneet uusia asiakkaita viime vuonna."

"Viestinnän ostamisen määrä on varmasti lisääntynyt. Kilpailijamme rekrytoivat koko ajan, joten alalla menee aika hyvin", Piha jatkaa.

Ellun Kanojen työssä strategiatyö toi enemmän rahaa taloon kuin perusviestinnän kanssa työskentely. Strategiatyö muodosti liikevaihdosta 37,8 prosenttia, kun perus- ja mahdollisuusviestintä 35,4 prosenttia. Visuaalinen suunnittelu muodosti liikevaihdosta 10,7 prosenttia, vaikuttajaviestintä 9,2 prosenttia ja isot teot 7,0 prosenttia.

"Strategiatyöllä tarkoitetaan kokonaisvaltaista yrityksen kommunikaation ravistelua. Yritysten pitää miettiä olemassaoloaan enemmän tässä maailmassa."

Ensi vuonna toimiston on tarkoitus kasvaa ainakin yhtä paljon.

"Uusia lähtöjä ja kumppanuuksia tulee. Kyllä me nyt pyritään ainakin tässä vauhdissa pysymään."

Korjaus: Liikevaihdon määrä korjattu 3,61 miljoonasta eurosta 3,7 miljoonaan euroon. Maininta liikevaihdosta lisätty juttuun.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö