Pikaruoka

Talouselämä 11.3.2016 19:33

Ensin Oulu, sitten Köpis - Suomalaisia hampurilaisia saa pian Tanskasta

Friends & Brgrs

Friends & Brgrsin Kööpenhaminan ravintolaan tulee oma leipomo.

Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Kööpenhaminaan.

Kööpenhaminan ravintola on Friends & Brgrsin ensimmäinen ulkomaan panostus ja suurin yksittäinen investointi tähän mennessä, kertoo yritys tiedotteessa.

"Ravintolan avaaminen Suomen ulkopuolelle on luonnollinen osa yrityksen strategiaa. Olemme viime kesästä lähtien etsineet sopivaa liiketilaa Kööpenhaminasta, ja olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme avata Friends & Brgrsin Strögetille", sanoo toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

Ravintolaan tulee oma leipomo, jossa hampurilaissämpylät leivotaan. Ravintola työllistää tulevaisuudessa noin 35 henkilöä. Se avataan suunnitelmien mukaan tämän vuoden kesäkuussa.

Friends & Brgrsilla on tällä hetkellä kolme ravintolaa Suomessa, yksi Pietarsaaressa, yksi Helsingissä ja yksi Tampereella. Neljäs ravintola avataan Ouluun huhtikuussa ja viides Kööpenhaminaan kesäkuussa. Yritys työllistää noin 80 henkeä.

Lähde: Talouselämä

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.