Pikaruoka

Talouselämä 11.3.2016 19:33

Ensin Oulu, sitten Köpis - Suomalaisia hampurilaisia saa pian Tanskasta

Friends & Brgrs

Friends & Brgrsin Kööpenhaminan ravintolaan tulee oma leipomo.

Suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Kööpenhaminaan.

Kööpenhaminan ravintola on Friends & Brgrsin ensimmäinen ulkomaan panostus ja suurin yksittäinen investointi tähän mennessä, kertoo yritys tiedotteessa.

"Ravintolan avaaminen Suomen ulkopuolelle on luonnollinen osa yrityksen strategiaa. Olemme viime kesästä lähtien etsineet sopivaa liiketilaa Kööpenhaminasta, ja olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme avata Friends & Brgrsin Strögetille", sanoo toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

Ravintolaan tulee oma leipomo, jossa hampurilaissämpylät leivotaan. Ravintola työllistää tulevaisuudessa noin 35 henkilöä. Se avataan suunnitelmien mukaan tämän vuoden kesäkuussa.

Friends & Brgrsilla on tällä hetkellä kolme ravintolaa Suomessa, yksi Pietarsaaressa, yksi Helsingissä ja yksi Tampereella. Neljäs ravintola avataan Ouluun huhtikuussa ja viides Kööpenhaminaan kesäkuussa. Yritys työllistää noin 80 henkeä.

Lähde: Talouselämä

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.