Toimistot

Ville Perttula 5.6. 15:33 päivitetty 5.6. 16:21

Entiset SEKin työntekijät perustivat lifestyle-toimiston Poriin

Tomi Glad
Niina Valli ja Kirsi Hagman

"Haluamme näyttää, että pieneltäkin paikkakunnalta pystytään tarjoamaan kovan luokan tekijöitä", sanoo Westin Niina Valli.

Markkinointitoimisto SEKin Porin-toimiston entiset projektijohtajat Niina Valli ja Kirsi Hagman ovat perustaneet lifestyle-toimisto West Creativen Poriin.

SEK sulki toukokuussa Porissa sijainneen toimipisteensä ja irtisanoi kaikki Porin-toimiston työntekijät yt-neuvottelujen seurauksena.

Westin CEO Niina Valli kertoo, että tarkoitus oli jatkaa siitä, mihin he SEKin toimiston kanssa jäivät.

Westiä kuvaillaan tiedotteessa länsimaiseksi markkinointitoimistoksi ja lifestyle-toimistoksi, joka rakentaa muun muassa asiakkaidensa brändiarvoa ja suunnittelee kampanjoita sekä yritysidentiteettejä.

"Halusimme tituleerata itseämme tällaiseksi lifestyle-toimistoksi, koska mainostoimistojen toiminta menee nykyään sellaiseen virkamiesmäiseen, hyvin systemaattiseen, mitattavaan suuntaan. Haluamme nostaa luovuutta esiin. On hyvä fiilis ja annamme luovuudelle mahdollisuuksia. Sitä asiakkaatkin odottavat markkinointitoimistoilta", Valli sanoo M&M:lle.

"Pystymme tarjoamaan yhtä tehokasta ja tasokas työtä täältä.  Haluamme näyttää, että pieneltäkin paikkakunnalta pystytään tarjoamaan kovan luokan tekijöitä."