Facebook

M&M 16.2. 12:24

Facebook aikoo taittaa LinkedInin selän

Palvelun uusi työnhaku-ominaisuus tulee ensin käyttöön Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Sosiaalisen median jättiläisen Facebookin viimeisin aluevaltaus on rekrytointipalvelut. Facebook julkisti keskiviikkona, että suoraan sen palvelun kautta on mahdollista hakea työpaikkaa.

Facebookin avaus asettaa paineita erityisesti ammatilliseen verkostoitumiseen keskittyvälle LinkedIn-palvelulle.

Jatkossa yritykset voivat päivittää työpaikkailmoituksiaan Facebookissa joko omille sivuilleen tai uuden Työpaikat-ominaisuuden kautta. Facebookin käyttäjät taas voivat hakea työpaikkoja suoraan palvelun tai sovelluksen kautta.

"Tämä uusi ominaisuus auttaa yrityksiä löytämään päteviä ihmisiä sieltä, missä he jo valmiiksi viettävät aikaansa - Facebookissa ja mobiilissa", yhtiö kirjoittaa blogissaan.

Työnantajat näkevät Facebook-hakijoidensa palveluun lisäämät julkiset tiedot sekä hakijan itsestään potentiaaliselle työntantajalleen luovuttamat tiedot.

Työnhaku-ominaisuus lanseerataan ensiksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.