Sosiaalinen media

M&M 17.2. 07:30

Facebook-videoille vihdoin uusi, kaivattu ominaisuus

Colourbox

Yhteisöpalvelu Facebook ilmoitti tällä viikolla ottavansa käyttöön uudistuksen, jonka myötä autoplay-ominaisuudella varustetut videot lähtevät jatkossa pyörimään automaattisesti äänen kera.

Facebook ilmoitti asiasta tiistaina julkaisemassaan blogikirjoituksessa. Asiasta kertoo myös verkkosivusto The Drum.

Palvelun kilpailijoista YouTube ja Snapchat ovat kritisoineet Facebookia ilman ääntä käynnistyvistä videoista ja kyseenalaistaneet tällaisten videoiden arvon mainostajille.

Facebookin mukaan videoiden katselminen äänettömänä onnistuu jatkossa siirtämällä puhelin äänettömään tilaan. Toinen vaihtoehto on säätää äänellinen automaattitoisto pois sovelluksen ääniasetuksista.

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg linjasi hiljattain, että palvelu aikoo jatkosa panostaa videosisältöihin entistä enemmän. Palvelun kerrotaan muun muassa neuvottelevan mediayhtiöiden kanssa lisensoidakseen liudan televisio-ohjelmia aina sarjoista urheiluun ja viihteeseen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.