Nimitykset

M&M 9.2.2016 07:59 päivitetty 3.3.2016 15:39

Familonin myyntijohtaja siirtyy yhtiön johtoon

Jaana Tarkki siirtyy Familonin toimitusjohtajaksi nykyisen johtajan Jouko Salakan siirtyessä hallituksen puheenjohtajaksi.

Sänky-, patja- ja vuodevaatevalmistaja Familon on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jaana Tarkin. Hän siirtyy tehtävään yhtiön myyntijohtajan tehtävistä.

Familonin nykyinen toimitusjohtaja Jouko Salakka siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Toimitusjohtajan muutoksen yhteydessä Familon toteuttaa organisaatiomuutoksen, jonka tavoitteena on asiakaslähtöisyyden parantaminen ja toiminnan tehostaminen.

"Tulemme vahvistamaan Familon-tuoteperhettä ja ydinasiakaslupaustamme, mistä osoituksena on vastikään lanseerattu kodintekstiilimallisto Familon Home", Tarkki kertoo tiedotteessa.

Yhtiö on jakanut toiminnot kolmeen liiketoimintayksikköön, joiden johtoon on nimitetty Business Unit Managerit. He kaikki raportoivat toimitusjohtaja Jaana Tarkille.

Sofia Lassila on nimetty Business Unit Manageriksi vastuullaan Familon-peiteet, -tyynyt, Familon Home -kodintekstiilit sekä markkinointi ja viestintä.

Hanna Salama on nimitetty Business Unit Manageriksi vastuullaan Familon-vuoteet ja -patjat.

Katri Takala on nimitetty Business Unit Manageriksi vastuullaan Familonin projektimyynti.

Familon on avaamassa uutta verkkokauppaa ja yhtiön tavoitteena on kasvattaa myyntiverkostoa perustamalla omia kivijalkamyymälöitä.

Familonin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 70 henkilöä. Yhtiöllä on Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi tehdas, logistiikkakeskus ja myymälä Heinolassa. Familon siirtyi vuonna 2014 osaksi Trading House Scandinavia Ab -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia tekstiilitoimijoita.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.

Maksupalvelut

22.06.2017 09:36

Klarna Checkout -maksupalvelu yritysten käyttöön

Maksupalveluyritys Klarna tuo kuluttajille tutun nettimaksupalvelu Klarna Checkoutin yrityksille. Maksupalvelun avulla suomalaiset yritykset voivat ostaa tuotteita ja palveluita laskulla ilman yritysluottokortteja tai tilisopimuksia. Klarna toivoo palvelun helpottavan yrittäjien ja kauppiaiden työtä.