Kauppa

M&M 3.10.2016 11:12

Finlayson vie lakanakampanjansa verkkoon

Finlayson
Finlayson kerää materiaalia jatkaakseen räsypalojen valmistusta.

Heinäkuussa myyntiin tulleet räsypalat olivat hitti. Finlayson kerää vanhoja tekstiileitä jälleen jatkaakseen tuotantoa.

Suomalainen kodintekstiilivalmistaja Finlayson kokeilee vanhojen lakanoiden kierrätystä verkkokaupassaan lokakuussa.

Verkkotempaus on jatkoa keväällä Finlaysonin Suomen myymälöissä toteutetulle keräykselle. Tuolloin vanhoja kodintekstiileitä palautettiin yhteensä 19,5 tonnia.

"Haluamme kokeilla kierrätysmahdollisuuksia myös verkossa ja tehdä vanhojen kodintekstiilien kierrättämisen vieläkin helpommaksi", Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila sanoo tiedotteessa.

Keräyskampanjassa Finlayson-verkkokaupasta tilanneet ja roskattoman RePack-pakkauksen tilaukselleen valinneet asiakkaat voivat lokakuun ajan palauttaa vanhoja pussi- ja aluslakanoita takaisin Finlaysonille postitse. Lähettäjä saa kiitokseksi alennuskoodin lakanoiden saapuessa perille. Lakanoita voi lokakuun ajan tuoda myös kaikkiin Finlaysonin myymälöihin.

Finlayson on tuottanut kierrätyskankaista räypaloja, jotka tulivat ensi kerran myyntiin heinäkuussa. Finlaysonin mukaan tuotteet myytiin hetkessä loppuun. Materiaalia kerätään jälleen, jotta valmistusta voidaan jatkaa.

Palautetut kodintekstiilit lajitellaan ja pestään. Sen jälkeen hyväkuntoisista tekstiileistä valmistetaan räsypaloja Suomessa. Uusi erä räsypaloja tulee myyntiin marraskuun alussa.

Finlaysonilla on Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 16 omaa myymälää ja kolme shop-in-shopia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin 23 miljoonaa euroa ja yrityksen palveluksessa oli vuoden lopussa noin 130 henkilöä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.