Nimitykset

M&M 16.2.2016 11:10 päivitetty 3.3.2016 15:39

Finnairille uusi digijohtaja ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja - yt-neuvottelut tulossa

Finnair

Katri Harra-Salonen aloittaa Finnairin digijohtajana 21. maaliskuuta. Muut johtoryhmän uudet nimitykset aloittavat 1. maaliskuuta.

Finnair uudistaa organisaatiotaan kasvustrategiansa mukaisesti.

"Haluamme nostaa nyt asiakaskokemuksen entistä tiukemmin toimintamme keskiöön. Tämä on osa-alue, jolla on aivan olennainen rooli kasvustrategiassamme. Liiketoimintaympäristömme on jatkuvassa murroksessa, ja siksi meidän on oltava oma-aloitteisia vastataksemme nopeasti muutostarpeisiin", kertoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo tiedotteessa.

Finnairin uuden, suunnitteilla olevan organisaation on tarkoitus astua voimaan 1. maaliskuuta. Organisaatiosuunnitelmat vaativat vielä yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut henkilöstön kanssa.

Asiakaskokemuksesta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Piia Karhu. Hän on toiminut Finnairilla eri johtotehtävissä vuodesta 2013. Viimeksi hän on vastannut Finnairin verkoston suunnittelusta ja liiketoiminnan kehityksestä.

Digijohtajaksi, eli Chief Digital Officeriksi on nimitetty Katri Harra-Salonen. Hän aloittaa tehtävässä 21. maaliskuuta. Harra-Salonen siirtyy tehtävään perustamansa Umbrella Strategic Advisory:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut Fjord Swedenin toimitusjohtajana Tukholmassa sekä johtotehtävissä Satama Interactivessa Suomessa ja Ruotsissa.

Finnairin IT-organisaatiota vetää jatkossakin Kari Saarikoski. Uudistuksen myötä IT-organisaatio raportoisi Harra-Saloselle.

Strategia ja resurssienhallinta -yksikön johtajaksi on nimitetty Ville Iho. Hän on aiemmin vastannut Operatiivisesta yksiköstä. Iho on myös Finnairin toimitusjohtajan sijainen. Operatiiviselle yksikölle nimitetään johtaja myöhemmin, ja toistaiseksi Iho johtaa yksikköä.

Viestintä ja yhteiskuntavastuu ja -suhteet, Henkilöstö, Talous ja rahoitus, Lakiasiat jatkaisivat pääsääntöisesti entisenlaisina ja niiden johtajat sekä raportointisuhteet säilyisivät entisellään.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.