Nimitykset

M&M 18.1.2016 11:51 päivitetty 3.3.2016 15:37

Fiskarsille uusi johtaja vastaamaan Iittalan, Arabian, Wedgwoodin ja Royal Albertin brändeistä

Fiskars

Fiskarsin Asumisen tuotteet -liiketoimintayksikön johdossa aloittava Ulrik Garde Due on aiemmin toiminut Georg Jensenin toimitusjohtajana.

Fiskars on nimittänyt Ulrik Garde Duen Asumisen tuotteet -liiketoimintayksikön johtajaksi. Garde Due on tästä päivästä lähtien myös Fiskarsin johtoryhmän jäsen ja raportoi Fiskars-konsernin toimitusjohtajalle Kari Kauniskankaalle.

Helmikuun 2016 alusta lähtien Fiskarsin Asumisen tuotteet -liiketoimintayksikkö koostuu kahdesta liiketoiminnosta: Scandinavian Living sekä English & Crystal Living.

Scandinavian Livingin brändeihin kuuluvat Iittala, Royal Copenhagen, Rörstrand ja Arabia. English & Crystal Living (nykyinen WWRD) puolestaan sisältää brändit Waterford, Wedgwood, Royal Doulton, Royal Albert ja Rogaška.

Ulrik Garde Due johtaa English & Crystal Living -liiketoimintaa, ja Päivi Paltola jatkaa Scandinavian Livingin johdossa ja raportoi Ulrik Garde Duelle.

"Fiskarsilla on vahva valikoima ikonisia brändejä ja selkeät globaalit tavoitteet. Tavoitteena on vahvistaa kuluttajakokemusta eri tuoteryhmissä, kuten astiasarjoissa, lahjatavaroissa ja sisustustuotteissa", sanoo Ulrik Garde Due tiedotteessa.

Ulrik Garde Due on aiemmin toiminut muun muassa brittiläisen muotitalon Temperley Londonin toimitusjohtajana, tanskalaisen koruja, hopeaesineitä ja erilaisia kodintuotteita valmistavan Georg Jensenin toimitusjohtajana ja brittiläisen muotitalon Burberryn johtoryhmässä.