Nimitykset

M&M 3.3. 14:52 päivitetty 3.3. 15:53

Granolle uusi digiliiketoiminnan vetäjä

Granon varatoimitusjohtaja Jyrki Narinen luopuu operatiivisista tehtävistä. Digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä aloittaa Juha Ollikainen.

Graafisen alan yritys Grano on nimittänyt Juha Ollikaisen uudeksi digitaalisen liiketoiminnan vetäjäksi ja pääkaupunkiseudun myyntitiimien johtajaksi.

Nimitys seuraa varatoimitusjohtajana toimineen Jyrki Narisen siirtymistä pois operatiivisesta toiminnasta. Narinen jatkaa Granon lähipiirissä hallitustyön osalta sekä Grano Dieselissä että Luotta Oy:ssä.

Jyrki Narinen on ollut Granossa mukana vuodesta 2012, jolloin hänen perustamansa DMP tuli osaksi yritystä.

Samalla kun Narinen luopuu digitiimin vetovastuusta ja varatoimitusjohtajuudesta, hän luopuu myös Grano Dieselin toimitusjohtajuudesta. Grano Dieselin toimitusjohtajana aloittaa Marko Toivonen.

"Granon uusi strategia on valmis ja sen jalkautustyö alkaa. Strategian jalkautus tulee olemaan pitkäjänteinen tehtävä, ja nyt on luonnollinen taitekohta siirtää vetovastuu uudelle vetäjälle", Jyrki Narinen kertoo tiedotteessa.

Granon digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä aloittava Juha Ollikainen on työskennellyt yrityksessä Multiprintin yrityskaupasta lähtien. Aiemmin hän on toiminut ICT-johtajana muun muassa Interpublic Groupissa, McCann Helsingissä ja Hasan & Partnersissa .

"Uskon vahvasti samaan pääperiaatteeseen kuin edeltäjänikin: digin ja printin vastakkainasettelu on vanhanaikaista. Tiukassa kilpailussa pärjäämme tuomalla asiakkaan tarpeesta lähteviin ratkaisuihin molemmat välineet", Ollikainen kertoo.

Mainokset

26.08.2016 14:35

Anna äänesi - mikä oli kesän paras aikkarimainos?

Kuukauden aikkarimainos -kilpailu muuttui yleisöäänestykseksi aiemmin tänä vuonna. Nyt äänestysvuorossa ovat kesän mainokset. Kerro mikä on mielestäsi paras, mutta muista perustella äänesi.

Henkilö

26.08.2016 07:03

Älä hämärrä viestiä

Viestintätoimisto Riannon toimitusjohtajan Riitta Auvisen mukaan vika ei ole vastaanottajassa.