Nimitykset

M&M 3.3.2016 14:52 päivitetty 3.3.2016 15:53

Granolle uusi digiliiketoiminnan vetäjä

Granon varatoimitusjohtaja Jyrki Narinen luopuu operatiivisista tehtävistä. Digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä aloittaa Juha Ollikainen.

Graafisen alan yritys Grano on nimittänyt Juha Ollikaisen uudeksi digitaalisen liiketoiminnan vetäjäksi ja pääkaupunkiseudun myyntitiimien johtajaksi.

Nimitys seuraa varatoimitusjohtajana toimineen Jyrki Narisen siirtymistä pois operatiivisesta toiminnasta. Narinen jatkaa Granon lähipiirissä hallitustyön osalta sekä Grano Dieselissä että Luotta Oy:ssä.

Jyrki Narinen on ollut Granossa mukana vuodesta 2012, jolloin hänen perustamansa DMP tuli osaksi yritystä.

Samalla kun Narinen luopuu digitiimin vetovastuusta ja varatoimitusjohtajuudesta, hän luopuu myös Grano Dieselin toimitusjohtajuudesta. Grano Dieselin toimitusjohtajana aloittaa Marko Toivonen.

"Granon uusi strategia on valmis ja sen jalkautustyö alkaa. Strategian jalkautus tulee olemaan pitkäjänteinen tehtävä, ja nyt on luonnollinen taitekohta siirtää vetovastuu uudelle vetäjälle", Jyrki Narinen kertoo tiedotteessa.

Granon digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä aloittava Juha Ollikainen on työskennellyt yrityksessä Multiprintin yrityskaupasta lähtien. Aiemmin hän on toiminut ICT-johtajana muun muassa Interpublic Groupissa, McCann Helsingissä ja Hasan & Partnersissa .

"Uskon vahvasti samaan pääperiaatteeseen kuin edeltäjänikin: digin ja printin vastakkainasettelu on vanhanaikaista. Tiukassa kilpailussa pärjäämme tuomalla asiakkaan tarpeesta lähteviin ratkaisuihin molemmat välineet", Ollikainen kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.