Nimitykset

M&M 18.1.2016 09:22 päivitetty 3.3.2016 15:37

Hans Edinistä Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja - seuraa Googlelle siirtyvää Antti Järvistä

Sanoma

Hans Edin on viimeksi vastannut Sanoman televisiostrategiasta ja toiminut sitä ennen Nelonen Median ja SBS:n toimitusjohtajana Hollannissa.

Hans Edin on nimitetty Sanoma Media Finlandin kaupalliseksi johtajaksi. Edin seuraa tehtävässä Googlen Suomen toimintojen johtajaksi kesäkuussa siirtyvää Antti Järvistä.

Edin siirtyy tehtävään Sanoman televisiojohtajan paikalta. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa SBS:n toimitusjohtajana Hollannissa ja Nelonen Median liiketoimintajohtajana.

"Sanomalla on paljon potentiaalia olla paras kumppani suomalaisille mainostaja-asiakkaille, ja meillä on jo hyvää näyttöä siitä, kuinka laajalla yhteistyöllä on saatu merkittäviä tuloksia aikaan", Edin sanoo tiedotteessa.

Edinin uusi titteli astuu voimaan heti tänään 18. tammikuuta, ja kaupallisten toimintojen vastuu siirtyy sitä myötä hänelle. Järvinen on yhä Sanoma Media Finlandin käytettävissä siirtymävaiheen ajan.

Juttua päivitetty 18.1. klo 11:41: Täydennetty tieto Edinin uuden tehtävän aloitusajankohdasta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.