Kilpailut

M&M 18.5. 13:27

Hasan & Partnersin Eka Ruola Balticbest-festivaalin tuomariston puheenjohtajaksi

Outi Järvinen
Eka Ruola

Balticbest-festivaali järjestetään tänä vuonna Tallinnassa.

Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola on kutsuttu Balticbest-festivaalin tuomariston puheenjohtajaksi. Festivaali järjestetään Tallinnassa elokuussa. Festivaali on luova katselmus Baltian maiden markkinoinnin ja mainonnan tasoon. Festivaalin yhteydessä järjestetään myös kilpailu, johon voivat osallistua muun muassa markkinointi- ja mainostoimistot.

"Olen ollut lukuisissa kansainvälisissä tuomaristoissa, mutta tämä on ensimmäinen puheenjohtajan pestini. On erittäin innostavaa päästä näkemään alueen parhaat työt ja johtaa tätä hyvin ammattitaitoista raatia", Eka Ruola kommentoi tiedotteessa.  

Tuomaristossa ovat mukana myös Clare McNally tanskalaisesta Republica-toimistosta ja Suomessakin puhumassa ollut Sedir Ajeenah ruotsalaisesta Garbergs-toimistosta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).