Yhteistyöt

M&M 10.8. 13:00

Heidi Klum suunnittelee Lidlille vaatemallistoja – ensimmäinen myyntiin syyskuussa

Huippumallin Lidlille suunnittelemaa mallistoa esitellään New Yorkin muotiviikoilla.

Ruokakauppaketju Lidl ja huippumalli Heidi Klum ovat aloittaneet muotiyhteistyön, jonka myötä ketju tulee julkaisemaan muotia useita kertoja vuodessa.

Ensimmäinen Klumin suunnittelema vaatemallisto julkaistaan syyskuussa. Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City -mallisto on saanut inspiraatiota New Yorkin villiydestä ja vilisee urbaania ilmettä ja vau-efektejä, Lidl kertoo.

Mallisto tulee kansainvälisesti myyntiin 28 maassa ja yli 10 000 Lidl-myymälässä syyskuun 18. päivä. Suomessa se tulee myyntiin kaikissa 165 Lidlin myymälässä.

Mallistoa on promottu kansainvälisen #LETSWOW-kampanjan voimin. Mallistoon kuuluu muun muassa bombertakkeja, farkkuja, nahkatakkeja ja korkokenkiä, ja hintaa tuotteilla on 10–69 euroa. Ennen myyntihyllyille ilmestymistä mallisto esitellään New Yorkin muotipäivillä 7. syyskuuta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.