Lanseeraukset

M&M 20.3. 07:00

Helkama uskoo kiihtyvään sähköpyöräbuumiin ja lanseeraa uuden myymäläkonseptin

Kuvakaappaus Helkaman verkkosivuilta.

Helkama avaa 43 uutta sähköpyöriin erikoistunutta e-Bike Expertti -myymälää.

Helkama avaa maaliskuussa 43 uutta e-Bike Expertti -myymälää ympäri Suomen. Sähköpyöriin erikoistuneessa myymäläkonseptissa asiakasta palvelevat sähköpyöriin erikoistuneen koulutuksen saaneet myyjät. E-Bike Expertti on konsepti, jonka tarkoitus on tarjoata sähköpyörän ostajalle asiantuntevaa palvelua sekä koeajomahdollisuuden ja sähköpyörien huoltoa.

"Haluamme varmistaa johtavan asemamme sähköpyörämarkkinoilla, ja lähdimme siksi kehittämään uutta konseptia. Sähköpyörien myynnissä tarvitaan erikoisosaamista ja kattavaa tuotetietoutta, jonka vuoksi halusimme yhdessä moottoritoimittaja Shimanon kanssa tarjota koulutusta e-Bike-liikkeiden henkilökunnalle", kertoo Helkaman myyntipäällikkö Harri Halme.

E-Bike Expertti -liikkeet avautuvat maaliskuussa 13:ssa Baiks-ketjun myymälässä. E-Bike Experttejä löytyy myös 30:n myymälän verran ympäri Suomen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.