Kumppanuudet

M&M 11.1. 12:25

Helsinki City Run on tänä vuonna Sportyfeel

Yksi Helsingin suurimmista juoksutapahtumista saa tänä vuonna nimen Lidlin urheiluravinnesarjasta.

Suomen Urheiluliitto on sopinut Lidlin kanssa markkinointiyhteistyöstä, jonka mukaan vuoden 2017 Helsinki City Run -juoksutapahtuma saa nimen Lidlin Sportyfeel-urheiluravinnesarjasta.

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös urheiluravinnekumppanuus, mikä tarkoittaa, että sarjan tuotteet ovat tapahtuman virallisia urheiluravinteita.

"Helsinki City Run on huikeiden perinteiden juoksutapahtuma. Olemalla näkyvästi mukana HCR:ssä tavoitamme yhden Sportyfeel-sarjan isoista kohderyhmistä", toteaa puolestaan Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio.

"Sportyfeel on luonteva kumppani suurelle juoksutapahtumalle", kilpailujohtaja Markku Haverinen Suomen Urheiluliitosta sanoo tiedotteessa.

Sportyfeel Helsinki City Run järjestetään Helsingissä 13. toukokuuta ja tapahtumaan odotetaan noin 13 000 juoksijaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.