Nimitykset

M&M 1.3.2016 16:36 päivitetty 3.3.2016 15:40

Helsinki Design Weekille markkinointijohtaja Bonnier Booksilta

Handout

Markkinointijohtajana Petra Majander tulee kehittämään Helsinki Design Weekin markkinointiviestintää.

Helsinki Design Week tuottava Luovi Productions on nimittänyt Petra Majanderin markkinointijohtajakseen. Hän aloittaa tehtävässä 1. huhtikuuta.

Majander siirtyy tehtävään Bonnier Books Finlandin markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävästä.

Lähivuosina Helsinki Design Week aikoo painottua vahvasti kansainvälistymiseen ja medioitumiseen. Majander tulee kehittämään festivaalin markkinointiviestintää sekä verkkojulkaisu Helsinki Design Weeklyä.

Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain syyskuussa järjestettävällä festivaalilla monialaisuus toteutuu tapahtumina ja näyttelyinä, jotka esittelevät perinteisen muotoilun ohella muotia, arkkitehtuuria ja kaupunkikulttuuria.

Helsinki Design Week järjestetään seuraavan kerran 1.–11. syyskuuta 2016. Festivaalin ohjelma julkistetaan toukokuussa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.