Nimitykset

M&M 15.2.2016 15:07 päivitetty 3.3.2016 15:39

Henrik Laine luotsaamaan Soneran tv-liiketoimintaa

Colourbox

Sonera löysi tv-liiketoiminnan suunnannäyttäjän Maikkarilta.

Soneran tv-liiketoiminnan vetäjäksi on nimitetty Henrik Laine, 38.

Laine siirtyy Soneralle MTV Oy:n verkkojohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut digitaalisista kuluttajapalveluista, Mtv.fi- ja Katsomo-verkkopalveluista, sosiaalisesta mediasta sekä interaktiivisesta televisioliiketoiminnasta.

Soneran mukaan tv-palvelut on yksi yhtiön lähivuosien keskeisiä kehityskohteita.

"Sonera Viihde ja monipuoliset tv-palvelut laajakaistassa, mobiilissa ja kaapeli-tv:ssä ovat yksi tärkeimmistä kasvualueistamme. Tv-tiimimme saa vetäjäksi vahvan ammattilaisen, jolla on laajasti kokemusta televisioliiketoiminnasta, markkinoinnista ja digitaalisista palveluista", arvioi Soneran kuluttajatuotteista vastaava johtaja Markus Lahtinen tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.