Markkinointi

M&M 10.1. 13:51

Heureka tempaisee: "Tänä viikonloppuna hinta ei ole este"

Heureka
Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus lätkäisi Maksa mitä haluat -hintalapun näyttelyilleen viikonlopuksi.

Vantaalla sijaitsevan tiedekeskuksen Heurekan kävijät maksavat näyttelyihin pääsystä omantunnon mukaan tänä viikonloppuna.

Heureka järjestää Maksa mitä haluat -viikonlopun pian valmistuvan laajennuksensa kunniaksi. Pääsylipun minimihinta on lauantaina ja sunnuntaina 5 senttiä.

"Tutkimusten mukaan Heurekalla on yleisönsä mielestä hyvä hinta-laatu–suhde ja noin kaksi kolmesta suomalaisesta onkin jo käynyt Heurekassa. Mutta todennäköisesti joku on jättänyt tulematta pääsylipun hinnan vuoksi. Tänä viikonloppuna hinta ei ole este", Heurekan elämysjohtaja Mikko Myllykoski sanoo tiedotteessa.

Heurekassa voi kokea 14.-15. tammikuuta ikääntymisestä kertovan Dialogi ajassa -näyttelyn ja talviurheilunäyttelyn Suksi Heurekaan! Molemmat näyttelyt ovat esillä viimeistä päivää sunnuntaina 15. tammikuuta.

Tempausviikonlopun jälkeen Heurekassa tehdään uusien tilojen viimeistelytöitä, jolloin tiedekeskus on suljettuna kahden viikon ajan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).