Sovellukset

M&M 16.2.2016 09:01 päivitetty 24.5.2016 10:56

Hyvästit kohmeisille sormille? - "Mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen"

Handout

S-mobiililla voi pian tankata ABC:lla.

Bensapumpulla ei pian tarvitse kaivella sormet jäässä maksukorttia, kun tankkauksen voi maksaa oman auton lämmössä. S-Pankki lanseeraa mobiilitankkauksen ABC-asemille.

"ABC-mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun automaatilla ei tarvitse enää käyttää maksukorttia", sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Tankkaamisen maksaminen hoituu S-mobiili-sovelluksella, johon on rekisteröity käyttäjän luottokortin tiedot. Sovellus tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla, tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Yhteensä maksu vaatii kolme painallusta älypuhelimella.

Ensivaiheessa mobiilitankkausta pääsee käyttämään viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa.

Muille ABC-asemille mobiilitankkausmahdollisuus laajenee vähitellen.

ABC-mobiilitankkauksen sisältävä päivitys S-mobiiliin julkaistaan iPhone-laittelle kuluvalla viikolla. Android- ja Windows-puhelimiin mobiilitankkaus tulee S-Pankin mukaan ennen kesää.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.