Nimitykset

M&M 15.2. 10:02 päivitetty 15.2. 10:19

Ilse Manner Avauksen henkilöstöjohtajaksi

Outi Järvinen
Ilse Manner kertoo haluavansa toimia samalla yrityksen sparraajana.

Ilse Manner aloittaa tällä viikolla Avaus Marketing Innovationsin henkilöstöjohtajana. Mannerin tehtävänä on Avauksen henkilöstön, osaamisen ja kulttuurin kehittäminen sekä kansainvälistymisen ja kasvun tukeminen.

Ilse Manner on toiminut pitkään erilaisissa esimies- ja ylimmän liikkeenjohdon tehtävissä, niin yksityisen liike-elämän kuin julkishallinnon palveluksessa.

Manner kuvaa Avauksen tiedotteessa tulevia työtovereitaan "luovaksi ja kick-ass -henkiseksi asiantuntijajoukoksi". Kehittämistyön ohella Manner kertoo haluavansa toimia yrityksen sparraajana ja kansainvälisen kasvun mahdollistajana.

"Edustan uutta HR-tekemistä. Tuntuu oikealta tulla osaksi Avauksen tarinaa juuri tässä vaiheessa kun yritys on ottamassa suuren harppauksen maailmalle", Manner arvioi yrityksen tiedotteessa.   

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.