Nimitykset

M&M 15.2. 10:02 päivitetty 15.2. 10:19

Ilse Manner Avauksen henkilöstöjohtajaksi

Outi Järvinen
Ilse Manner kertoo haluavansa toimia samalla yrityksen sparraajana.

Ilse Manner aloittaa tällä viikolla Avaus Marketing Innovationsin henkilöstöjohtajana. Mannerin tehtävänä on Avauksen henkilöstön, osaamisen ja kulttuurin kehittäminen sekä kansainvälistymisen ja kasvun tukeminen.

Ilse Manner on toiminut pitkään erilaisissa esimies- ja ylimmän liikkeenjohdon tehtävissä, niin yksityisen liike-elämän kuin julkishallinnon palveluksessa.

Manner kuvaa Avauksen tiedotteessa tulevia työtovereitaan "luovaksi ja kick-ass -henkiseksi asiantuntijajoukoksi". Kehittämistyön ohella Manner kertoo haluavansa toimia yrityksen sparraajana ja kansainvälisen kasvun mahdollistajana.

"Edustan uutta HR-tekemistä. Tuntuu oikealta tulla osaksi Avauksen tarinaa juuri tässä vaiheessa kun yritys on ottamassa suuren harppauksen maailmalle", Manner arvioi yrityksen tiedotteessa.   

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).