Nimitykset

M&M 15.2. 10:02 päivitetty 15.2. 10:19

Ilse Manner Avauksen henkilöstöjohtajaksi

Outi Järvinen
Ilse Manner kertoo haluavansa toimia samalla yrityksen sparraajana.

Ilse Manner aloittaa tällä viikolla Avaus Marketing Innovationsin henkilöstöjohtajana. Mannerin tehtävänä on Avauksen henkilöstön, osaamisen ja kulttuurin kehittäminen sekä kansainvälistymisen ja kasvun tukeminen.

Ilse Manner on toiminut pitkään erilaisissa esimies- ja ylimmän liikkeenjohdon tehtävissä, niin yksityisen liike-elämän kuin julkishallinnon palveluksessa.

Manner kuvaa Avauksen tiedotteessa tulevia työtovereitaan "luovaksi ja kick-ass -henkiseksi asiantuntijajoukoksi". Kehittämistyön ohella Manner kertoo haluavansa toimia yrityksen sparraajana ja kansainvälisen kasvun mahdollistajana.

"Edustan uutta HR-tekemistä. Tuntuu oikealta tulla osaksi Avauksen tarinaa juuri tässä vaiheessa kun yritys on ottamassa suuren harppauksen maailmalle", Manner arvioi yrityksen tiedotteessa.   

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.