Nimitykset

M&M 17.8. 09:47 päivitetty 17.8. 11:22

Image sai uuden päätoimittajan

Juuso Westerlund
Niklas Thesslund on Imagen uusi päätoimittaja.

Niklas Thesslund aloittaa Imagen päätoimittajana syyskuussa.

Lehtitalo A-lehtien kustantaman Imagen päätoimittajaksi on nimitetty Niklas Thesslund.

Thesslund on työskennellyt tähän saakka Imagen toimituspäällikkönä. Hän aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alussa.

Aiemmin Thesslund on tehnyt töitä muun muassa Trendi- ja Veli-lehden toimituspäällikkönä, Divaanin toimitussihteerinä, Etelä-Suomen Sanomien toimittajana ja mainostoimisto Blink Helsingin konseptisuunnittelijana.

Thesslund kuvailee Image-lehteä klassikoksi. Hän kokee, että tarkentamalla lehden konseptia ja fokusta siitä voi tulla "kaupunkilaisten välttämättömyysmedia".

"Esimerkiksi pääkaupunkiseudun kova kasvuvauhti aiheuttaa tilauksen laadukkaalle feature-journalismille ja tarjoaa loistavia aihealueita uudistuvalle Imagelle", Thesslund sanoo A-lehtien tiedotteessa.

A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila kuvailee, että Thesslundilla on ymmärrystä Imagen kohderyhmästä sekä kirkas visio ja suunnitelmat Imagen varalle.

Imagen päätoimittajan paikka vapautui, kun Heikki Valkama päätti lähteä talosta ja siirtyy hänkin syyskuun alussa Yle Uutisten Hyöty ja tiede -tiimin esimieheksi.

A-lehdet Oy julkaisee Imagen lisäksi muun muassa Apua, Avotakkaa, Eevaa, Kotivinkkiä, Makua, Mondoa ja Tuulilasia.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.

Arvostetuimmat brändit 2017

22.09.2017 07:58

Perinteiset brändit menestyvät

Suomen arvostetuin brändi on edelleen Fazerin Sininen, ilmenee Markkinointi & Mainonnan ja Taloustutkimuksen Arvostetuimmat brändit 2017 -tutkimuksesta.