Tähdet

Ilkka Jauhiainen 2.12.2016 10:16 päivitetty 2.12.2016 10:39

Jaajo ilmoitti IL:ssä halustaan lopettaa radiossa - Nelosen johtaja: ”Työt jatkuvat entisellään”

Nelonen Media
Nelonen Media nousi kaupallisen television markkinajohtajaksi Suomessa. Jaajo Linnonmaa juontaa Nelosen hittiohjelmaa Haluatko miljonääriksi.

Ura virtuaalibisneksessä kiinnostaa Jaajo Linnonmaata enemmän kuin aikaiset herätykset.

Jaajo Linnonmaa ilmoitti eilen Iltalehden verkkosivuilla ryhtyvänsä yrittäjäksi. Iltalehti kysyi, loppuvatko radiohommat. Jaajo vastasi ”toivottavasti” ja lisäsi, ettei hän jaksa enää aikaisia aamuherätyksiä. Jaajon vetämä Aamulypsy-ohjelma alkaa arkisin kello 06.00.

Jaajo esitteli Slush-tapahtumassa sovelluksen, joka mahdollistaa virtuaalimatkat. VR-lasit päässä kuka tahansa voi lähteä vaikka kaukomaille.

Linnonmaa on Nelosen arvokkaimpia henkilöbrändejä. Hänen ansiostaan Radio Suomipopin Aamulypsy on ollut kaupallisen radion kuunnelluin ohjelma. Myös tietovisa Halutatko miljonääriksi? on menestynyt erittäin hyvin.

Nelonen Median liiketoimintajohtajan, Kari Laakson mukaan Jaajon työt Nelosella jatkuvat.

”Jaajo on hyvin monipuolinen yrittäjä, mutta radio- ja tv-hommia on tarkoitus jatkaa tiiviisti tulevaisuudessakin. Kyllä Jaajo on huomennakin aamulla mukana Aamulypsyssä”, Laakso sanoo M&M:lle.

Laakso arvelee Jaajon kommenttia "heitoksi".

"Mutta olemme sopineet, että jos Jaajon Virtual Travelerista tulee seuraava Skype, joka myydään kolmella miljardilla, niin Jaajo todennäköisesti jää eläkkeelle."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö